SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

Decizia luată de Emma Răducanu îi neliniștește pe parlamentarii britanici: „Va fi folosită în propaganda rusă. E o rușine dacă va continua așa”

Emma Răducanu/ foto Imago Images
Emma Răducanu/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 iulie 2022 11:02 / Actualizat duminica, 31 iulie 2022 11:34

Emma Răducanu (19 ani, 10 WTA) a fost avertizată de Chris Bryant, membru al Parlamentului Britanic, că va fi folosită în propaganda rusă, după ce l-a angajat pe Dmitry Tursunov ca antrenor.

Emma a început colaborarea cu tehnicianul rus în urmă cu doar câteva zile, dar este sfătuită să renunțe la serviciile lui Tursunov.

Încă o victorie pentru Nicolae Negumereanu în UFC! Arbitrul a oprit lupta după o serie nimicitoare a românului
UFC 277
Încă o victorie pentru Nicolae Negumereanu în UFC! Arbitrul a oprit lupta după o serie nimicitoare a românului

„Emma Răducanu va fi folosită de propaganda rusă”

Tursunov, unul dintre cei mai apreciați antrenori din circuit, a lucrat și cu Annet Kontaveit, actualul număr 2 WTA. Rusul a încheiat colaborarea cu sportiva din Estonia după startul războiului din Ucraina. 

El a fost angajat de Emma, după ce jucătoarea britanică l-a concediat pe Torben Beltz, în aprilie, iar de atunci nu a avut un antrenor stabil.

Kremlinul va prezenta acest lucru ca pe o lovitură de PR și o indicație că Marii Britanii nu-i pasă cu adevărat de războiul din Ucraina, așa că va fi o adevărată rușine dacă Emma va merge mai departe cu acest antrenor.

O îndemn să se mai gândească și cel puțin să condamne războiul barbar al lui Putin”, a declarat Chris Bryant, potrivit Express.

Citește și alte știri din tenis: 

Iga Swiatek, al doilea eșec din ultimele 5 luni! De nerecunoscut în fața propriilor fani

Ana Bogdan s-a calificat în finala turneului de la Varșovia » Luptă în premieră pentru un trofeu WTA!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (31)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  10 August 2022, 13:03
Postat de TzurcanuDePitesti pe 10 August 2022, 12:37

uite așa prost cum stau eu cu istoria am fost anticomunist cu state la cnsas ... sunt departe de țară. pentru tine foame și poziția de capra... sluga ce ești

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

TzurcanuDePitesti
TzurcanuDePitesti  •  10 August 2022, 12:37
Postat de cpt.ahab pe 31 Iulie 2022, 11:46

Lumea asta occidentală o dă tot mai mult î***

uite așa prost cum stau eu cu istoria am fost anticomunist cu state la cnsas ... sunt departe de țară. pentru tine foame și poziția de capra... sluga ce ești

Trandafir
Trandafir  •  01 August 2022, 23:22

Stati calmi. Romania nu are nici un prieten. In nici un caz Rusia, Ucraina, Austria, Anglia, etc. Toti vor sa ia cate ceva. Ba chiar au luat si continua. Cum zicea Eminecu #De la Nistru pana la Tisa, toti dusmanii....#. Totu-i propaganda mincinuasa !

Vezi toate comentariile (31)
Comentează