SPORTURI  »  TENIS  »  TRANSYLVANIA OPEN

VIDEO + FOTO Emma Răducanu a ajuns în România, înainte de Transylvania Open! Cum a fost întâmpinată

Emma Răducanu a primit un buchet de flori +7   FOTO
Emma Răducanu a primit un buchet de flori

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 octombrie 2021 09:02 / Actualizat sambata, 23 octombrie 2021 11:40

Emma Răducanu (18 ani, locul 24 WTA) a ajuns vineri seara în România. Ea va participa la Transylvania Open, turneul WTA250 de la Cluj-Napoca, unde primele meciuri de pe tabloul principal vor avea loc pe 25 octombrie.

Emma Răducanu, favorita numărul 3 la turneul de la Cluj-Napoca, a ajuns în România. Britanica a fost întâmpinată cu flori la aeroport, iar la hotelul în care va fi cazată a avut parte de o surpriză, primind mai multe produse tradiționale, printre care o ie. Emma a venit în România alături de tatăl ei, românul Ian Răducanu.

Emma Răducanu a ajuns în România și se pregătește pentru Transylvania Open 

Întrebată dacă se bucură să fie în România, Emma a răspuns succint: „Da”. Conform Observator, jucătoarele care participă la Transylvania Open vor fi cazate la un hotel de 4 stele situat la o distanță de 15 minute de centrul orașului.

+3 FOTO

Meciurile de la Transylvania Open vor avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, unde s-au petrecut schimbări majore în ultimele zile. În sală au fost amplasate două terenuri, astfel încât să se poată disputa meciuri în paralel. Terenurile sunt despărțite de cortine negre ridicate la o înălțime de 16 metri. Eforturile logistice sunt, în mod firesc, costisitoare.

„Este un turneu mai costisitor decât cel din vară (n.r. - Winners Open) din cauza acestor provocări logistice. Sărim, cu siguranță, de un milion de euro”, a spus Patrick Ciorcilă, directorul turneului.

Emma Răducanu / Sursă foto FOTO: Guliver/Getty Images
Emma Răducanu în Vogue
Emma Răducanu / Sursă foto: instagram.com/emmaraducanu/
+42 FOTO

Transylvania Open, fără spectatori 

Din păcate pentru admiratorii fenomenului, turneul se va desfășura fără spectatori, conform noilor prevederi propuse de CNSU, care au fost trimise spre aprobare Guvernului României. Comitetul Național pentru Situații de Urgență a propus „interzicerea participării spectatorilor la competițiile sportive” pentru o perioadă de 30 de zile.

„Suntem șocați. Momentan, sunt doar propuneri CNSU care urmează sa fie transformate în hotărâri de Guvern. Momentan, nu e sigur, încă sperăm că lucrurile se vor schimba”, a reacționat Patrick Ciorcilă pentru GSP.ro.

Mai multe știri din tenis: 

Primii pași spre miliard! Cu ce gigant a semnat Emma Răducanu

Novak Djokovic a răbufnit în fața reporterilor care-l întrebau despre vaccin: „Presa răspândește groază și panică”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
p.rares
p.rares  •  23 Octombrie 2021, 11:48

Bun venit in Romania , Emma ! Sper sa te vedem in viitorul apropiat castigand din nou un Grand Slam. Mult noroc in viata ! Succes in tot ceea ce vei dori sa realizezi .

misulica1
misulica1  •  23 Octombrie 2021, 10:40

Daca cu biserica si moaste s-a putut, de ce nu se poate si aici? Mai ales ca aici vor fi doar vaccinati!

Berceni
Berceni  •  23 Octombrie 2021, 10:07

Vaccinatilor sa li se permita accesul in sala in procent de 50%! Ceilalti sa stea in case cu masca evident, sa nu se contamineze intre ei.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează