SPORTURI  »  TENIS  »  DEMONSTRATIV

Emma Răducanu, duel de gală cu o jucătoare din România, la sfârșitul lunii: „Biletele sunt aproape epuizate”

Emma Răducanu, alături de Gabriela Ruse / Sursă foto: Transylvania Open
Emma Răducanu, alături de Gabriela Ruse / Sursă foto: Transylvania Open

Articol de GSP - Publicat marti, 16 noiembrie 2021 16:55 / Actualizat marti, 16 noiembrie 2021 18:35

Emma Răducanu (19 ani, 20 WTA) va disputa un meci demonstrativ în compania româncei Gabriela Ruse (24 de ani, 83 WTA), o bună prietenă de-ale britanicei.

Staff-urile celor două jucătoare au bătut palma, astfel că meciul e o certitudine. Partida demonstrativă va avea loc pe 28 noiembrie, la Londra, în celebra locație The Royal Albert Hall din vibranta metropolă britanică. 

ȘOCANT! Soția lui Eric Abidal, bănuită că ar fi pus la cale atacul barbar asupra jucătoarei de la PSG
PSG
ȘOCANT! Soția lui Eric Abidal, bănuită că ar fi pus la cale atacul barbar asupra jucătoarei de la PSG

Emma Răducanu, campioana-surpriză de la ediția din acest an de la US Open, va bifa prima apariție în fața spectatorilor britanici după triumful de senzație de la Flushing Meadows. Jucătoarea cu origini românești a ales-o ca adversară pe Gabriela Ruse, jucătoarea cu care s-a antrenat la Indian Wells și Transylvannia Open, cele două fiind legate și de o puternică relație de prietenie. 

Emma Răducanu, duel de gală cu o jucătoare din România, la sfârșitul lunii: „Biletele sunt aproape epuizate”
Royal Albert Hall a mai găzduit și în trecut meciuri demonstrative de tenis / Sursă foto: Guliver/Getty Images

E oficial! Meci demonstativ Emma Răducanu - Gabriela Ruse, într-o locație istorică

„Discuțiile cu echipa Emmei și cu organizatorii de la IMG sunt finalizate și putem confirma un eveniment –spectacol. Emma Răducanu și Gabriela Ruse vor juca un meci demonstrativ pe 28 noiembrie la Londra, într-un iconic-venue: The Royal Albert Hall! Va fi prima apariție pe teren a Emmei Răducanu în fața publicului britanic după câștigarea trofeului US Open. 

Va fi pentru prima dată când Gabriela Ruse și Emma Raducanu vor fi adversare într-un meci, chiar dacă doar demonstrativ, cele două jucând până acum împreună doar la antrenamente. Demonstrativul Emma Raducanu-Gabriela Ruse va fi urmat de Finala ATP Champions Tennis, iar biletele pentru evenimentul londonez sunt aproape epuizate

De-a lungul timpului, pe scena de la Royal Albert Hall au mai fost aplaudați Gheorghe Zamfir, Nadia Comăneci sau Angela Gheorghiu!”, a scris pe Facebook Andrei Nourescu, PR-ul Gabrielei Ruse, pe contul său de Facebook.

Emma Răducanu și-a găsit antrenor

Între timp, Emma Răducanu a confirmat că germanul Torben Beltz va fi noul ei antrenor începând cu anul viitor.

„Este un mare privilegiu să lucrezi cu un antrenor atât de experimentat. Sunt foarte nerăbdătoare să lucrez cu el pe tot parcursul presezonului și anul viitor. Am un sentiment foarte pozitiv legat de efortul care urmează”, a declarat Emma Răducanu potrivit jurnalistului Jose Morgado.

Citește și alte știri din tenis.

Emma Răducanu vrea să cunoască un jucător de la Manchester City! Apare alături de el într-o reclamă pe care au filmat-o separat

Emma Răducanu, dată exemplu negativ în Anglia: „Există un motiv pentru care fata asta care a câștigat US Open nu mai are vreun rezultat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
steaua.inseamna.csa
steaua.inseamna.csa  •  16 Noiembrie 2021, 17:45

Superb!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează