SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Emma Răducanu nu își mai revine » Eliminată prematur și la Miami!

Emma Răducanu / Sursă foto: Imago Images
Emma Răducanu / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 martie 2022 13:19 / Actualizat vineri, 25 martie 2022 13:42

Emma Răducanu (19 ani, 13 WTA) nu se regăsește în 2022. Britanica a fost eliminată încă din turul II la Miami, după o înfrângere în trei seturi suferită în fața cehoaicei Katerina Siniakova (25 de ani, 53 WTA), scor 6-3, 4-6, 5-7.

După parcursul magistral de la US Open, turneu pe care l-a câștigat fără să piardă set, Emma Răducanu a avut rezultate sub așteptări în circuitul feminin. Forma modestă a britanciei a continuat și la Miami, unde a fost învinsă încă din turul secund.

Emma Răducanu, altă înfrângere prematură: britanica e OUT de la Miami!

Simona Halep și Emma Răducanu s-ar fi putut întâlni în turul III al turneului din Florida, însă ambele au părăsit, în cele din urmă, competiția. Dacă Simona a fost nevoită să se retragă din cauza unei accidentări înaintea meciului cu Daria Saville, Emma Răducanu a fost învinsă de Katerina Siniakova, după un meci pe care britanica îl dominase timp de o oră și jumătate.

Campioana cu origini românești de la US Open și-a adjudecat primul set, scor 6-3, și a condus cu 3-1 și în manșa secundă. Neîncrederea acumulată în ultimele săptămâni și-a spus cuvântul. Răducanu nu a reușit să gestioneze avantajul, a mai luat un singur game, iar jucătoarea cehă a trimis meciul în decisiv

Acolo unde Emma Răducanu a fost din nou într-o poziție excelentă pentru a câștiga partida. La 5-4, ea a servit pentru a închide meciul, însă a clacat și a cedat cu 5-7.

Naomi Osaka, în mare formă după incidentul de la Indian Wells » Japoneza nu se ascunde: „Am început să discut cu un psihoterapeut”
WTA
Naomi Osaka, în mare formă după incidentul de la Indian Wells » Japoneza nu se ascunde: „Am început să discut cu un psihoterapeut”

VIDEO Rezumatul meciului Emma Răducanu - Katerina Siniaova

Mai bine în afara terenului. Emma Răducanu, noul ambasador al Porsche

Chiar dacă forma ei lasă de dorit, Răducanu continuă să culeagă roadele victoriei istorice de la US Open 2021. Brtianica a semnat zilele trecute un nou contract important de publicitate, de data acesta cu gigantul Porsche.

Luni, Emma a anunțat pe conturile sale de social media că a devenit noul Brand Ambassador al celebrei firme germane Porsche.

„Porsche este una dintre mărcile pe care le-am iubit întotdeauna, încă din copilărie. Este foarte important pentru mine să lucrez cu parteneri și mărci de care mă simt cu adevărat pasionată și cu care mă identific. Acest parteneriat cu Porsche este incredibil și, evident, sunt foarte încântată să văd ce fel de lucruri interesante putem face pe viitor”, a spus Emma Răducanu, conform The Sun.

Citește și alte știri din tenis:

Irina Begu, meci de senzație la Miami! » A eliminat-o pe principala favorită a competiției: „Am luptat pentru fiecare minge!”

VIDEO Scene reprobabile la Miami: a lovit un copil de mingi, dar nu a fost descalificat! Adversarul a răbufnit în fața arbitrului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
1319238838149008
Serban Radu  •  25 Martie 2022, 19:01
Postat de malinr pe 25 Martie 2022, 14:59

Emma continua lista stelelor cazatoare : Bouchard, Ostapenko (care pare sa fie in reviriment). Andreescu, Kenin.

Se pare si-a " revenit "

1319238838149008
Serban Radu  •  25 Martie 2022, 18:56

Obsesiva licenta " jucatoarea cu origini romanesti " si-a dovedit autenticitatea „Nu îmi pasă dacă pierd în primul tur la fiecare turneu!”

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  25 Martie 2022, 17:31
Postat de Stolz Ultras pe 25 Martie 2022, 14:50

Cum ze zice in chineza "fâs"?

去做吧, conform google.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează