SPORTURI  »  TENIS  »  EXCLUSIV GSP

EXCLUSIV Dezvăluiri geniale despre cearta istorică dintre Ilie Năstase și John McEnroe de la US Open: „Noaptea, am dat peste el într-un McDonald's”

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2020 07:14

Ilie Năstase (73 de ani), unul dintre cei mai carismatici tenismeni din toate timpurile, a acordat un interviu de amploare jurnalistului GSP Cristian Geambașu. 

„Nasty”, un rebel al circuitului, a făcut o incursiune prin cariera sa, rememorând momente amuzante petrecute pe teren și în afara lui. Năstase și-a adus aminte și de meciul pierdut în 1979 la US Open în fața legendarului John McEnroe (61 de ani). 

  • Întâlnirea a avut loc în 1979, pe Louis Armstrong Stadium, și s-a încheiat cu victoria americanului, scor 6-4, 4-6, 6-3 6-2; 
  • Meciul, contând pentru turul secund, a fost întrerupt după ce arbitrul l-a sancționat pe Năstase pentru comentarii și trageri de timp cu un punct, iar mai apoi cu un game;
  • Protestele din tribună au dus la îndepărtarea arbitrului de scaun și îmbrânceli între spectatori;
  • Meciul s-a reluat și McEnroe, 20 de ani pe atunci, s-a impus. 

„Mai știi meciul ăla cu scandal de la US Open cu McEnroe, în 79? Mă dăduse pe mine arbitrul afară, m-a băgat înapoi, pe urmă pe el, l-a băgat înapoi. S-a terminat meciul pe la două noaptea cu scandal, cu poliție. 

Și unde să merg să mănânc la ora aia? Mă duc la un McDonald’s, peste drum de Flushing Meadows. Peste cine dau acolo? McEnroe cu prietena lui. Ne-am împăcat, am mâncat un hamburger, am băut o Coca Cola. 

Ei, azi nu se mai poate face așa ceva. Îi și zicem de curând lui Mac, băi, cum ne mai certam noi cu arbitrii dacă aveam toată tehnologia de acum?”, a mărturisit Năstase, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Rezumatul finalei Năstase - McEnroe:

Vezi și: 

EXCLUSIV Ilie Năstase a spus adevărata poveste cu Elena Ceaușescu: „Era rezemată de perete: «Măi flăcău, unde te grăbești așa? Ia vino puțin!»”

EXCLUSIV Ilie Năstase, primul sportiv din lume sponsorizat de Nike » Culisele unor negocieri dure: „M-ați ruinat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează