SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA SHANGHAI

Fabio Fognini, eliminare şi nervi la Shanghai: le-a arătat degetul chinezilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 07 octombrie 2014 22:08

Fabio Fognini, 17 ATP, e unul dintre băieţii răi ai tenisului mondial. Ieri, el a recidivat şi la turneul de la Shanghai, după ce a fost învins de Wang Chuhan, 553 ATP, cu 7-6 (5), 6-4.

În timpul meciului a aruncat cu o sticlă de apă spre spectatori, l-a împins cu umărul pe jucătorul chinez atunci cînd dădea mîna cu arbitrul, iar cînd ieşea de pe teren le-a arătat degetul mijlociu celor din tribune.

Tot la turneul de Masters 1000 din China, Santiago Giraldo a avut o izbucnire nervoasă în partida cu Vasek Pospisil. El a chemat supervizorul pentru a se plînge de arbitrul Fergus Murphy.

"Mi-a distrus meciul. Acum nu mai pot să joc. Sînt nervos şi nu pot să joc. Aş vrea să mă retrag, dar nu pot", a spus columbianul. Pînă la urmă, el a continuat şi s-a înclinat în trei seturi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
istoricu
istoricu  •  08 Octombrie 2014, 18:56

cred ca giraldo protesta ca era obosit dupa phootingul de sapt trecuta cu soranica

adrian_hora
adrian_hora  •  08 Octombrie 2014, 11:26

imi placea de fognini(prin prisma rezultatelor) pana cand am avut ocazia sa il vad pe eurosport intr-un meci. cel mai ofticos si trisor jucator pe care am avut ocazia sa il vad vreodata. nu a existat game in care sa nu apeleze la arbitrul de scaun, sa nu conteste ceva, sa nu traga de timp cand era in dezavantaj.

red77
red77  •  08 Octombrie 2014, 09:20

fabio un blatist tip davydenko ! o mizerie de jucator !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close