SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2016

Fără emoții. Roger Federer și Novak Djokovici n-au pierdut timpul în primul tur la Australian Open

Roger Federer la Australian Open 2016, foto: reuters +1   FOTO
Roger Federer la Australian Open 2016, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2016 11:37

Elvețianul Roger Federer a trecut ușor de georgianul Nikoloz Basilashvili, scor 6-2, 6-1, 6-2, în primul tur de la Australian Open. Cvadruplul campion de la Antipozi, loc 3 mondial, a avut nevoie de fix o oră și 15 minute pentru a păși în turul secund.

Mai devreme, liderul mondial, sîrbul Novak Djokovici, s-a calificat și el fără emoții, după 3 seturi fără istoric contra sud-coreeanului Chung Hyeon, scor 6-3, 6-2, 6-4. Djokovici a simțit căldura extremă de la Antipozi, de peste 35 de grade, și a cerut de mai multe ori prosoape cu gheață pentru a se proteja.

"E destul de cald. Am încercat să stau concentrat, să nu mă las distras de căldură. Au fost cîteva raliuri lungi, care ne-au lăsat un pic fără aer, dar m-am simțit chiar foarte bine fizic astăzi pe teren, deci nu sînt probleme", a explicat Djokovici la finalul meciului.

Federer îl va înfrunta în turul următor pe Alexandr Dolgopolov, ucraineanul în vîrstă de 27 de ani considerat la un moment dat una dintre marile speranțe ale sportului alb. Djokovici își așteaptă adversarul din înfruntarea Dodig vs Halys.

Federer și Djokovici se pot întîlni în semifinale.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează