SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

FED CUP, FRANȚA - ROMÂNIA // Florin Segărceanu nu se ascunde: „Da, poate juca duminică atât la simplu, cât și la dublu”

FOTO: Raed Krishan +8   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 aprilie 2019 20:22

FED CUP, FRANȚA - ROMÂNIA 1-1 // Mihaela Buzărnescu (30 WTA) a cedat în fața Carolinei Garcia (21 WTA) în al doilea meci al zilei, scor 3-6, 3-6. Simona Halep (2 WTA) a adus României primul punct după ce a învins-o în primul meci pe Kristina Mladenovic (66 WTA), scor 6-3, 6-1.

  • Roxana Fleșeru, jurnalistă experimentată a departamentului „Sporturi” GSP, și fotoreporterul GSP Raed Krishan transmit cele mai noi informații din Rouen, Franța.
  • Înfruntarea continuă duminică, de la ora 14:00, cu duelul Halep - Garcia. Imediat urmează înfruntarea între „rachetele” #2.
  • În caz de egalitate, totul se va decide într-un al cincilea meci, de dublu.
  • Toate partidele sunt liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 3 și TV Digi Sport 1.

Florin Segărceanu, căpitanul-nejucător al României, ia în calcul înlocuirea Mihaelei Buzărnescu pentru partida de mâine, a „rachetelor” #2.

„Aveam informații că va fi foarte multă lume în arenă. În afara zonei noastre organizate au fost mulți alți români care au cumpărat bilete online. Ei făceau parte din același cor. Atmosfera a fost incredibilă. Am fost mult peste ei din punct de vedere al scandărilor.

Există posibilitatea ca o jucătoare să joace duminică atât la simplu, cât și la dublu. Eu am fost oarecum surprins de mutarea cu Mladenovic. Probabil s-a gândit că are un stil mai agresiv, care să îi pună probleme lui Halep. Nu a fost cazul. Eu mă aștept să joace Cornet mâine (n.r. în meciul „rachetelor” #2) ”, a declarat Florin Segărceanu la TV Digi Sport. 

Citește și: 

Geambașu despre prima zi la Fed Cup: „Miki, nimichi. Și un căpitan nejucător-necâștigător”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
ray51
ray51  •  21 Aprilie 2019, 09:39
Postat de tipsy pe 21 Aprilie 2019, 08:29

Niculescu nu a mai castigat un meci pe zgura de 3 ani. De 3 ani, frate!!!! Asta nu inseamna ca nu ar putea sa o bata pe Cornet / Mladenovic, dar nu e justificat sa il critici pe Segarceanu ca nu a bagat`o sau ca nu o sa o bage pe Niculescu. Begu ar fi o varianta, dar nu are rost sa risti o accidentare in conditiile in care are cam aceleasi sanse ca Buzarnescu, daca nu chiar mai mici.

Begu - Cornet este 2:0 in intalnirile de pana acum. Sa spunem ca e vorba de ascendent moral al primeia. Hai Romania !

whiteredarad
whiteredarad  •  21 Aprilie 2019, 09:17

Sa nu judecam emotional. Garcia este nr 1, la francezi, meciul cu Halep va fi ..dur, imin pare echilibrat. daca Simona va castiga ne mai trebuie un punct. Eu unul, tot cu Micky as juca, s-a acomodat cu zgura, oricare alta frantuzoaica este cam ca si ea La dublu nu cred ca ar trebui schimbata formula. este o parere. Din punctul meu de vedere Irina Begu este sub Buzarnescu, iar Niculescu nu iontra in discutie pe zgura

103179470776675
Sabin Ellak  •  21 Aprilie 2019, 08:41

Degeaba scandati si urlati in tribune,daca rezultatul nu este favorabil : 1-1.Jocul se desfasoara pe terenul de zgura si nu in tribune ! Cu galagia nu castigam nici un joc!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează