SPORTURI  »  TENIS  »  ROMÂNIA - ELVEȚIA, FED CUP

FED CUP // Simona Halep, copleșită de meciul cu Golubic: "Știam că va fi mai greu decât în finala de la Melbourne" + Detalii despre cel mai dificil moment din meci: "Am făcut contractură la picior"

Foto: Raed Krishan +14   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 aprilie 2018 15:02

Simona Halep a adus primul punct al României în confruntarea cu Elveția, reușind să o învingă pe Viktorija Golubic în trei seturi, scor 6-3, 1-6, 6-1 (detalii despre meci, aici).

La interviurile de la finalul partidei, Simona Halep a pus startul modest de meci pe seama emoțiilor generate de publicul din Sala Polivalentă din Cluj și a relatat că a suferit o contractură la picior în startul partidei.

"A fost foarte dificil, chiar vorbeam cu băieții înainte de meci că va fi mai greu decât în finala de la Melbourne. (n.r. - pierdută în trei seturi în fața Carolinei Wozniacki). 

Nu pot să descriu emoțiile pe care le-am avut, nu pot descrie momentele de la ceremonie. Mulțumesc Cluj, mulțumesc tuturor pentru aceste clipe! Vă mulțumesc mult, datorită dumneavoastă am reușit să câștig azi. Am avut emoții foarte mari, pe care nu am putut să le controlez. E normal, a fost o atmosferă deosebită în tribune. Am spus că acești oameni își doresc foarte mult victoria și am încercat să mă eliberez de stres și să joc din ce în ce mai bine.

Coregrafia a fost deosebită, nu am mai văzut așa ceva. De asta mi-a fost greu să-mi găsesc jocul. Sper ca mâine să joc mult mai bine și să fim la fel de susținute. O cred în stare pe Irina Begu să câștige în fața lui Bacsinzsky, dar e greu să joci cu aceste emoții mari.

Vreau să mă relaxez, am făcut o contractură la picior în game-ul doi din cauza emoțiilor. Sper să joc mai bine și voi lupta până la sfârșit pentru a câștiga meciul, chiar dacă jocul meu nu va merge bine", a declarat Simona Halep, la TV Digi Sport.

Vezi aici povestea meciului dintre Simona Halep și Viktorija Golubic

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (10)
sakamoto
sakamoto  •  22 Aprilie 2018, 08:56

Cind Simona Halep revine in tenis, dupa o pauza mai lunga, datorita accidentarii sau a oboselii, se afla intr-o forma sportiva precara. Ii trebuie cam 10 meciuri sa-si revina la forma-si valoarea-care au consacrat-o. In acea pauza nu prea se pregateste. Nu-i mai este gindul la tenis. Pe undeva are si dreptate. Cum spune germanul:ce-i prea mult, nu-i sanatos. Este si dinsa om, nu masina. Este mai usor sa condamni un om, mai greu sa-l intelegi.Hai Simona!

2blog.ro
2blog.ro  •  21 Aprilie 2018, 17:24

Halep a demonstrat o maturitate de care nu o credeam in stare. La cum o stim pe Halep, ne astetam sa inceapa sa comenteze, sa bombane, sa dea cu racheta de teren, etc., dar nu! Din respect pentru spectatori si (cred) din orgoliu ca joaca pentru ceva mai important decat ea (joaca pentru Romania), a reusit sa ramana concentrata si sa depaseasca acest moment dificil.

gardenparty
gardenparty  •  21 Aprilie 2018, 17:02

Deja s-a accidentat pentru Roland Garros!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează