SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

FOTO Final dramatic la Australian Open! Irina Begu s-a calificat în turul 2 după ce Petkovic s-a prăbușit pe teren: „Am avut o infecție”

Articol de GSP - Publicat luni, 14 ianuarie 2019 10:56

Irina Begu (70 WTA) s-a calificat în turul doi de la Australian Open după ce Andrea Petkovici (63 WTA), adversara sa de astăzi, a fost nevoită să se retragă în setul secund.

Jucătoarea din Germania s-a prăbușit pe teren, iar după câteva minute în care a avut nevoie de îngrijiri medicale și în care i-a fost luată tensiunea a decis că nu mai poate continua. Totul s-a întâmplat în setul doi, la scorul de 4-3 pentru Irina, care avea minge de break.

Căldura foarte mare de la Melbourne a dus la deshidratarea nemțoaicei, care i-a dat șansa Irinei să joace în runda următoare cu învingătoarea dintre Petra Kvitova și Magdalena Rybarikova. 

Eurosport anunță că Petkovici ar fi avut și probleme la stomac.

„Am avut o infecție, temperatura mi-a crescut, am pierdut două kilograme în ultimele zile. Acum sper să mă recuperez cât mai rapid pentru meciul de dublu. Mă simt mai bine, cred că voi juca”, a spus Petkovici după meci.

Până acum, Monica Niculescu și Sorana Cîrstea au fost eliminate în turul inaugural de la Australian Open.

PROGRAMUL românilor DE MARȚI, 15 IANUARIE, LA AUSTRALIAN OPEN

Teren Margaret Court, meciul al 3-lea:
Mihaela Buzărnescu (25) – Venus Williams (SUA)

Teren Margaret Court, nu înainte de ora 10:00
Simona Halep (1) – Kaia Kanepi (Est)

Teren 12, meciul al 3-lea:
Marius Copil – Marcel Granollers (Spa)

Teren 19, meciul al 4-lea:
Ana Bogdan – Iga Swiatek (Pol)

Citește și:

Boris Becker a depistat 3 probleme ale Simonei Halep înaintea debutului la Australian Open

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
viomarmi22
viomarmi22  •  14 Ianuarie 2019, 13:10

Mai mult ca sigur Irina Begu va juca cu Kvitova în turul 2 și aici își va încheia socotelile ! Dacă n-ar dormi inexplicabil pe teren în unele jocuri, aș spune că este o jucătoare de tenis bună, numai că la un moment dat când trebuie să încheie un break cu două, trei puncte avans, nu reușește din cauza unei mentalități lamentabile când începe să trimită mingile aiurea fără nici o viziune tehnică ! Păcat, la fel ca și Sorana Cârstea sunt jucătoare de ruletă, fie ce-o fi, lovesc mingea puternic și plat, iar ca rezultat jumătate din retururi ori se opresc în fileu, ori în out !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează