SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

FOTO Glamour şi stil » Jucătoarele de top au participat la petrecerea dinainte de Wimbledon » Cele mai impresionante ţinute

Eugenie Bouchard +6   FOTO
Eugenie Bouchard

Articol de - Publicat sambata, 21 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 21 iunie 2014 00:09

Serena Williams, Maria Şarapova, Daniela Hantuchova, Eugenie Bouchard, Ana Ivanovici au dat echipamentul sportiv pe rochii scumpe. Deşi era anunţată printre invitaţi, Simona Halep nu a participat la evenimentul organizat de WTA la Kensington Roof Gardens.

Al treilea turneu de Mare Şlem al anului debutează luni. Înainte de a se înfrunta pe terenurile de la All England Club, jucătoarele s-au adunat pentru un pic de relaxare şi de distracţie. Fetele şi-au ales rochii create de designeri celebri, s-au machiat şi au strălucit pe covorul roşu.

Cea mai spectaculosă intrare şi-a făcut-o Maria Şarapova, cea care a venit la petrecere într-un Porsche 918 Spyder al cărui şofer era Mark Webber, fostul pilot de Formula 1. Cîştigătoarea de la Roland Garros a purtat o rochie albă a designerului Antonio Berardi, "La Paris am obţinut una dintre cele mai mari victorii ale carierei mele, dar acum totul începe de la zero", a spus rusoaica.

Învinsa din finala de la Roland Garros, Simona Halep a fost anunţată printre invitaţi, dar n-a participat. România a fost reprezentată de Sorana Cîrstea. "La ultimele petreceri am purtat fie alb, fie negru, aşa că mi-am dorit să fie o rochie colorată anul acesta", a spus ea. Au rîs, au dansat, s-au pozat, dar de luni nu mai e loc de aşa ceva.

"Messi, te iubesc!"
Victoria Azarenka a lipsit trei luni din circuit, iar la Wimbledon va juca al doilea turneu de la revenire. Jucătoarea din Belarus a dezvăluit pe covorul roşu că ţine cu Argentina la Campionatul Mondial din Brazilia."Hai, Argentina! E timpul, Messi, te iubesc!", a spus ea. Victoria a adăugat că ea şi cei din echipă au un concurs de pronosticuri, iar pereţii casei pe care a închiriat-o sînt plini de foi cu rezultate şi că deocamdată e pe locul al doilea, dar speră să cîştige.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
haxor
haxor  •  21 Iunie 2014, 18:48
Postat de shopgirl pe 21 Iunie 2014, 11:43

iar incepe bla-blaul patriotic ...

iar incep unii sa se bage in seama si sa-mi provoace scarba ca sunt de o natie cu mine

shopgirl
shopgirl  •  21 Iunie 2014, 11:43

iar incepe bla-blaul patriotic ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close