SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

FOTO Rafael Nadal se chinuie la fiecare meci de la Australian Open » Accidentarea care l-ar putea scoate din joc

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 22 ianuarie 2014 14:06

Rafael Nadal s-a calificat în această dimineaţă în semifinale la Australian Open, învingîndu-l pe Grigor Dimitrov, scor 3-6, 7-6(3), 7-6(7), 6-2.

Ibericul s-a chinuit serios pentru un loc în primii patru jucători ai turneului, avînd o leziune greu de suportat pentru tenismeni. Bătăturile din palma stîngă l-ar putea costa pe Nadal titlul la Melbourne. Rănile din palmă au început deja să îi sîngereze, iar în timpul meciului cu Dimitrov a trebuit să primească îngrijiri medicale în două rînduri.

"Mîna mi-e bandajată, dar simt că pot să scap racheta atunci cînd servesc. E un sentiment teribil, pentru că nu reuşesc să accelerez la momentul potrivit. Pierzi din coordonare în astfel de momente, iar asta contează foarte mult.

Cînd îţi pierzi încrederea într-o lovitură, o lovitură importantă, atunci nu mai poţi să fii calm în restul momentelor. O să încerc să mă obişnuiesc cu bandajul. Dacă nu voi reuşi, nu am şanse să ajung în finală", a explicat Rafael Nadal.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
alex_vieri32
alex_vieri32  •  23 Ianuarie 2014, 16:33

E turneul lui Federer...Stefan l-a motivat si l-a transformat mult in bine. FedEX in 4!

mastercalibra
mastercalibra  •  23 Ianuarie 2014, 14:39

Are un ascendent moral f important Nadal. Eu sper sa se mai refaca rana respectiva si sa fie cat de cat ok. Cel mai bun sa castige! Sa nu uitam ca si anul trecut la Cincinati am vazut cam cel mai bun meci al lui Federer din 2013 dar tot nu a fost de ajuns ;) Sa avem parte de un meci frumos si ca fan nadal zic : Vamos Rafa! :D PS: Ma mir ca nu sunt si dinamovisti pe aici aici sa zica ceva de Steaua, ca astia doar de asta intra pe site-uri

xhrz
xhrz  •  23 Ianuarie 2014, 08:21
Postat de alexbibirica1 pe 22 Ianuarie 2014, 14:10

Sper sa castige Roger Federer acest titlu ! l'ar merita cu prisosinta !

Nu ştiu dacă-l merită sau nu, dar îi ţin pumnii :-) Oricum, cred că de la victoria lui Gaudio în 2004 n-a mai câştigat cineva din afara Top 5 un turneu de Mare Şlem.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează