SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SINGAPORE

FOTO Simona Halep a început antrenamentele la Singapore » Darren Cahill i-a atras atenția: "Ai grijă la o mare greșeală!'

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 17 octombrie 2017 13:37

Simona Halep a ajuns deja la Singapore, acolo unde va concura în calitate de lider mondial la Turneul Campioanelor și a început pregătirea pentru ultimul său turneu din acest an.

Românca a publicat noaptea trecută o fotografie pe Instagram, în care se află într-un schimb de mingi cu Darren Cahill la unul dintre antrenamentele din Singapore, iar australianul a avut o reacție amuzantă în secțiunea de comentarii.

"Se pare că acea lovitură atacă reverul adversarului, Simona? Mare greșeală!", a fost reacția glumeață lui Darren la comentarii.

Simona Halep, locul 1 WTA, va participa începând de duminică la Turneul Campioanelor 2017, fiind la a patra participare la competiția care adună cele mai bune 8 jucătoare ale anului.

Jucătoare prezente la WTA Finals 2017: Simona Halep, Garbine Muguruza, Karolina Pliskova, Elina Svitolina, Caroline Wozniacki, Jelena Ostapenko, Caroline Garcia, Venus Williams.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
352675541587917
Victor Rusu  •  17 Octombrie 2017, 19:34

Ce caută acolo hidoasa mumie Venus ?

sexilian
sexilian  •  17 Octombrie 2017, 17:47

doar de deochi mi-e frica.......

valentinn10
valentinn10  •  17 Octombrie 2017, 14:46

Succes Simona Halep...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează