SPORTURI  »  TENIS  »  MADRID

FOTO Simona Halep și Stefanos Tsitsipas s-au întâlnit cu viitorii campioni ai Spaniei: „Le-a oferit niște sfaturi grozave, nu glumesc” :)

Articol de GSP - Publicat marti, 07 mai 2019 21:47

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) și grecul Stefanos Tsitsipas (20 de ani, 9 ATP) au participat la o întâlnire cu cei mai buni juniori spanioli.

  • Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) o va înfrunta pe slovaca Viktoria Kuzmova (20 de ani, 46 WTA) în optimile de finală ale turneului Premier Mandatory de la Madrid. Partida e programată miercuri de la ora 13:00.
  • Tsitsipas va juca în turul secund de la Madrid împotriva francezului Adrian Mannarino (56 ATP).

Imediat după victoria obținută în fața britanicei Johanna Konta (46 WTA) scor 7-5, 6-1, Simona Halep a participat la un eveniment de promovare al turneului madrilen. Împreună cu grecul Tsitsipas, unul dintre cei mai promițători tineri din circuitul masculin, au discutat minute bune cu juniorii de top ai Spaniei.

M-am distrat pe cinste discutând cu viitorii campioni ai Spaniei. Stefanos le-a oferit niște sfaturi grozave, nu glumesc”, a scris Halep pe contul de Twitter.

+5 FOTO

Vezi și: 

Simona Halep are locul 3 WTA asigurat » Kerber și Pliskova, OUT în turul secund de la Madrid

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
haxor
haxor  •  09 Mai 2019, 10:57

Ce fata de junioara are Halep in poza asta! Daca n-ai sti cine e ai putea crede ca e in gasca cu restul tinerilor ce trag la poza cu chipesul grec. :-)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează