SPORTURI  »  TENIS  »  METROSPORT

FOTO Trump și Ana Ivanovici » Legătura neștiută dintre noul președinte american și jucătoarea de tenis: ”Mi-am făcut poză cu șeful”

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 noiembrie 2016 09:22

Donald Trump a avut numeroase legături cu lumea sportului, însă implicările sale în acest domeniu nu au fost prea fericite.

Președintele american are o slăbiciune pentru femeile tinere și frumoase, el fiind căsătorit cu Melania, considerată a fi prima doamnă care a pozat goală.

Totuși, Trump a avut întâlniri și cu câteva sportive. Printre ele se află și Ana Ivanovici.

Pe contul jucătoarei de tenis se găsește o poză cu cei doi, iar actuala iubită a lui Bastian Schweinsteiger scria mândră: ”M-am întâlnit cu șeful”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  14 Noiembrie 2016, 09:49

Mi-ar displacea sa aflu ca nea Trump a avut-o pe Ana. Acestea sa fie gusturile ei??? Ca pentru bani n-avea de ce s-o faca.

olaru_andrei
olaru_andrei  •  13 Noiembrie 2016, 14:20
Postat de romeverest pe 13 Noiembrie 2016, 10:40

Nu este actuala iubita a lui Schweinsteiger.....este chiar sotia lui !!

cred ca au uitat ca e sotia lui....au uitat sa isi ia lecitina! Acum cateva luni tot eu au scris ca Sorana Carstea a fost invitata la nunta....da na..

romeverest
romeverest  •  13 Noiembrie 2016, 10:40

Nu este actuala iubita a lui Schweinsteiger.....este chiar sotia lui !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează