SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

FOTO Wimbledon, ziua 2 » Scenarii identice pentru Djokovici şi Federer: au stat pe teren doar 44 de minute

FOTO: Reuters +5   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iulie 2017 21:49

Ziua secundă de la Wimbledon a fost una în care favoriţii nu s-au întrebuinţat foarte mult. Novak Djokovici (4 ATP) şi Roger Federer (5 ATP) au avansat în turul secund în urma abandonurilor adversarilor.

Favoritul număr 3 al turneului, Roger Federer, a stat doar 44 de minute pe teren. Ucraineanul Aleaxndr Dolgopolov (84 ATP) s-a retras la scorul de 6-3, 3-0 pentru elveţian. Federer îl va înfrunta în turul următor pe sârbul Dujan Lajovici (79 ATP).

Un scenariu similar a avut şi partida dintre favoritul numărul 2, Novak Djokovic, şi Martin Klizan (47 ATP). După 43 de minute,
slovacul a abandonat, la scorul de 6-3, 2-0. Adversarul din turul următor este Adam Pavlasek (136 ATP).

Cea mai mare surpriză a zilei a avut loc în duelul dintre Richard Gasquet (27 ATP) şi David Ferrer (39 ATP). Spaniolul, proaspăt refăcut după o accidentare şi recunoscut mai mult pentru calităţile sale de jucător de zgură, a reuşit să se impună în 4 seturi, scor 6-3; 6-4; 5-7; 6-2.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează