SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Jurnalistul care i-a luat interviu lui Djokovic, prima reacție după ce sârbul a dezvăluit că s-a prezentat pozitiv la eveniment: „Am fost în siguranță”

Novak Djokovic la ședința foto din cadrul interviului pentru  L'Equipe
Novak Djokovic la ședința foto din cadrul interviului pentru L'Equipe

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 ianuarie 2022 13:59 / Actualizat miercuri, 12 ianuarie 2022 14:44

Franck Ramella, jurnalistul L'Equipe care i-a luat interviu lui Novak Djokovic la sfârșitul anului trecut, a reacționat după ce sârbul a dezvăluit că a participat la eveniment infectat cu Covid -19.

Ce riscă Novak Djokovic pentru că nu a respectat protocolul sanitar din Serbia » Poate fi condamnat la închisoare
AUSTRALIAN OPEN
Ce riscă Novak Djokovic pentru că nu a respectat protocolul sanitar din Serbia » Poate fi condamnat la închisoare

La puțin timp după declarațiile lui Nole, Franck Ramella, cel care i-a luat interviul, a vorbit despre cele întâmplate la acel moment.

Franck Ramella: „Am fost în siguranță, stăteam la distanță de aproape un metru unul față de celălalt”

„Timp de 33 de minute, așa cum arată timer-ul de pe camera de filmat, Djokovic a răspuns întrebărilor noastre cu încredere. Am fost în siguranță, stăteam la distanță de aproape un metru unul față de celălalt, despărțiți de o masă dreptunghiulară. 

Când Etienne (n.r. - cameramanul) i-a cerut în timpul interviului să își dea masca jos pentru cinci minute, pentru niște cadre, Djokovic a refuzat. 

Apoi a avut loc ședința foto. Evident, campionul sârb și-a dat jos masca. Nu am vrut să îl fotografiem cu fața pe jumătate acoperită. A urmat instrucțiunile lui Etienne, care purta mască. A ținut trofeul în mână, a pozat în diferite poziții, zâmbind pentru a arăta că a câștigat. A și urlat la un moment dat, pentru a fi mai credibil”, a declarat Ramella potrivit CNN.

Interviu cu restricții pentru jurnalist

Potrivit celor de la Marca, pentru ca interviul cu Nole să se desfășoare, Ramella a fost instruit să nu pună nicio întrebare legată de vaccinare sau de intențiile sârbului cu privire la Australian Open în timpul interviului de jumătate de oră.

Pe 18 decembrie, la centrul de tenis din Belgrad, aveam un interviu și o ședință foto pentru L'Equipe, programate de multă vreme. Mi-am anulat toate evenimentele, mai puțin acel interviu. M-am simțit obligat să fac acel interviu deoarece nu am vrut să-l dezamăgesc pe jurnalist. 

Dar am păstrat distanța și am purtat mască, cu excepția momentului în care mi-au fost făcute poze. Când am ajuns acasă, după interviu, m-am izolat pentru perioada necesară. Gândindu-mă la ce am făcut, consider că a fost o greșeală și sunt de acord că trebuia să reprogramez interviul.

- Novak Djokovic

Citește alte știri din tenis:

Prim-ministrul Serbiei face un anunț care îi dă fiori lui Djokovic: „Trebuie să intri imediat în izolare! O încălcare clară a regulilor”

Continuă haosul în cazul Djokovic » 3 semne de întrebare ridicate în jurul testelor: „Au fost manipulate rezultatele?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
rumunek
rumunek  •  14 Ianuarie 2022, 10:07
Postat de elgabri pe 12 Ianuarie 2022, 15:55

Pai si jurnalistul a fost iresponsabil ??

Asta era întrebarea importantă, au fost informați jurnaliștii francezi înaintea interviului, de Djokovic, că este pozitiv la testul făcut cu 2 zile înainte? Restul sunt impresii ale unuia care mai speră la vreun subiect cu Nole.

rumunek
rumunek  •  14 Ianuarie 2022, 10:04
Postat de vaccinist_de_mic pe 12 Ianuarie 2022, 15:19

@GSP !! Cand cei de la FCSB au fost depistati pozitiv si au jucat fotbal, sau nu au stat 2 saptamani in carantina !! Ati tacut ,acum faceti gargara!!

Au jucat și joacă doar cei vaccinați, care nu trebuie să se testeze în România, chiar dacă pot fi bolnavi și pot infecta mai departe. Cei de la FCSB au fost depistați, pentru ca se testează obligatoriu cei nevaccinați, de aia știi tu marele cunoscător că au avut, nu au jucat și au fost izolați la baza din Berceni. În schimb pe la alte echipe nimeni nu s-a mai îmbolnăvit sau doar când a fost nevoie să nu meargă la națională.

rocky5
rocky5  •  12 Ianuarie 2022, 19:01
Postat de c23665 pe 12 Ianuarie 2022, 16:56

Bine a spus dl. MACRON: nevaccinatii nu sunt cetățeni. Sunt iresponsabili!

Ce te face să crezi că e ceva de capul lui? În toată lumea e supranumit Micron!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează