SPORTURI  »  TENIS  »  FRANȚA - ROMÂNIA 3-2,

FRANȚA - ROMÂNIA 3-2, FED CUP // Simona Halep n-a trecut peste înfrângerea cu Franța: „Mi-e greu să comentez în numele echipei” + cine a luat decizia finală să joace în meciul de dublu

Simona Halep și Florin Segărceanu // FOTO: Raed Krishan
Simona Halep și Florin Segărceanu // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 23 aprilie 2019 14:59

Simona Halep (2 WTA) a vorbit azi, la două zile după înfrângerea dureroasă cu Franța din semifinalele Fed Cup, 2-3, despre deciziile luate de căpitanul nejucător Florin Segărceanu în întrecerea din week-end-ul trecut. 

„Nu consider că am jucat singură! Fiecare dintre noi își gestionează emoțiile în felul propriu. Fetele au dat și ele ce au avut mai bun. Mi-e greu să comentez în numele echipei, dar ce pot spune este că mi-am dorit să câștigăm. Toate deciziile care au fost luate, despre cum să jucăm, au fost ale căpitanului!

Nu am decis eu nimic și nu a fost numai dorința a mea de a juca la dublu. Și Monica a spus că ar prefera să joace la dublu cu mine. De aceea m-am băgat la dublu și am vrut să dau tot ce pot. Și am dat, dar atât s-a putut”, a spus Simona Halep, la TV Digi Sport.

Halep vine după week-end-ul epuizant din Fed Cup, unde a câștigat ambele meciuri de simplu cu Franța, și a jucat și în meciul de dublu pierdut dramatic alături de Monica Niculescu, împotriva cuplului Garcia/Mladenovic, scor 7-5, 3-6, 4-6. 

Vezi și: VIDEO „Ultrasul” Emil Boc, interviu în exclusivitate pentru GSP.ro după show-ul de la Fed Cup: „Toți românii au de învățat de la Simona Halep!” » Cum a descris meciul cu Garcia + ce l-a uimit la Rouen

VIDEO Simona Halep s-a retras de la Stuttgart » Ce program are în perioada următoare + declarații optimiste înainte de Roland Garros

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
347655969058390
Ion Popescu  •  24 Aprilie 2019, 00:09
Postat de Alexandru Chis pe 23 Aprilie 2019, 16:53

Inca o minciuna a acestui capitan nejucator care a sustinut in toate interviurile ca toate deciziile de a juca, a uneia sau alteia din jucatoare in actuala semifinala de FedCup, ar fi fost luate de comun acord cu jucatoarele! Iata ca acum Simona Halep face lumina, devoaland acea mare minciuna vehiculata de Florin Segarceanu. De acum se stie cu mare exactitate ca acela care a decis eliminarea Romaniei din finala cu Australia poarta numele de Florin Segarcieanu! Mai trebuie sa conduca lotul de FedCup Segarceanu dupa dezastrul de duminica? Evident ca nu, mai ales ca urmarile sunt drastice pentru doua dintre jucatoare, Simona si Irina, care au fost obligate sa-si anuleze participarile la urmatorul turneu WTA. Dar cum la FRT nu exista nici caini de paza, dar mi-te secretar general, este normal ca actualmente tenisul romanesc este cu adevarat un... "sat fara caini!".

Despre Fed-Cup 2019 o sa se vorbeasca #A fost o data ca nici o data......# Dar nu va mai fi ce a fost. Cine, pentru ce si in special pentru cine sa-si mai riste sanatatea si viitorul ? E FINITA LA COMEDIA.

robby73
robby73  •  23 Aprilie 2019, 18:39
Postat de lapusneanul pe 23 Aprilie 2019, 18:14

logic, esti cel mai mare prost...hahahaha... stii de ce, esti hater , si cu asta am spus totul...plus ca nu pentru tine era comentariu, daca mi-ai dat reply asta inseamna ca esti si frustrat..sau ai incurcat conturile ?..hahaha

Auzi băi... hahaha..... râzi tot timpul ca unul care zboară peste un cuib de cuci.... hahaha. Ești prostovanul GSPului..... hahahaule. Vorbești numai aiurea prostovane.

lapusneanul
lapusneanul  •  23 Aprilie 2019, 18:14
Postat de robby73 pe 23 Aprilie 2019, 16:25

Tu crezi că Begu juca 2 meciuri, prostovane? Îți indic să nu mergi la vot, că ești cam varză!

logic, esti cel mai mare prost...hahahaha... stii de ce, esti hater , si cu asta am spus totul...plus ca nu pentru tine era comentariu, daca mi-ai dat reply asta inseamna ca esti si frustrat..sau ai incurcat conturile ?..hahaha

Vezi toate comentariile (16)
Comentează