SPORTURI  »  TENIS  »  FRANȚA - ROMÂNIA, FED CUP

FRANȚA - ROMÂNIA, FED CUP // Cum a prefațat Mihaela Buzărnescu duelul cu Caroline Garcia de sâmbătă: „Mă aștept la un meci ciudat” » Ce spune de tactica pe care o va aborda

Mihaela Buzărenscu, în centru, o va înfrunta pe Caroline Garcia // FOTO: Raed Krishan
Mihaela Buzărenscu, în centru, o va înfrunta pe Caroline Garcia // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 aprilie 2019 14:00

Mihaela Buzărnescu (30 de ani, 30 WTA) a fost desemnată de căpitanul-nejucător Florin Segărceanu racheta #2 a României în confruntarea cu Franța din Fed Cup.

„Miki” o va înfrunta sâmbătă, în jurul orei 17:00, pe Caroline Garcia, 21 WTA, principala jucătoare a franțuzoaicelor. 

  • Franța - România, duel din semifinalele Fed Cup, se joacă sâmbătă și duminică. Meciurile vor fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport și TV Digi Sport

„Întreaga echipă s-a acomodat bine aici, atmosfera e bună și liniștită. Mă așteptam la orice, eram pregătită pentru orice decizie (n.r. vizavi de opțiunea lui Florin Segărceanu). Sper să ajut echipa și să joc cel mai bun tenis al meu. Voi munci și voi da totul, așa cum fac la fiecare meci.

Mă aștept la un meci ciudat împotriva Carolinei Garcia, e o jucătoare agresivă. Va fi interesant, mă voi gândi în această seară la o tactică pe care o voi aplica sâmbătă. Ea are experiență, rezultate bune în trecut, îmi doresc mult să joc bine și să câștig acest meci”, a spus Mihaela Buzărnescu, la TV Digi Sport.

Ordinea meciurilor: 

Sâmbătă, începând cu ora 15:00: Simona Halep (2 WTA) - Kristina Mladenovic (66 WTA)
Urmat de: Mihaela Buzărnescu (30 WTA) - Caroline Garcia (21 WTA)

Duminică, începând cu ora 14:00: Simona Halep (2 WTA) - Caroline Garcia (21 WTA)
Urmat de: Mihaela Buzărnescu (30 WTA) - Kristina Mladenovic (66 WTA)

Partida de dublu se va juca doar în cazul în care scorul după primele patru meciuri va fi egal.
Căpitanii-nejucători ai celor două echipe pot schimba componența echipelor duminică, începând cu al treilea meci al confruntării.

Vezi și: Am aflat ordinea meciurilor din Fed Cup: Simona Halep deschide balul + surprize în ambele echipe: Mladenovic și Buzărnescu vor fi pe teren!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  19 Aprilie 2019, 15:06

Te astepti la un meci "ciudat"? Pai cum sa fie, daca o sa le dai numai in fileu sau afara?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează