SPORTURI  »  TENIS  »  FRANȚA - ROMÂNIA, FED CUP

FRANȚA - ROMÂNIA, FED CUP // VIDEO+FOTO EXCLUSIV Imagini de la antrenamentul de azi al echipei de Fed Cup + ultimele detalii de la corespondenții Gazetei

Simona Halep la antrenamentul de azi FOTO: Raed Krishan +48   FOTO
Simona Halep la antrenamentul de azi FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat vineri, 19 aprilie 2019 12:43

A mai rămas o zi până la startul confruntării dintre Franța și România, iar pregătirile din echipa noastră sunt în plină desfășurare. 

  • Franța - România, duel din semifinalele Fed Cup, se joacă sâmbătă și duminică. Meciurile vor fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport și TV Digi Sport
  • Roxana Fleșeru, jurnalistă experimentată a departamentului „Sporturi” GSP, și fotoreporterul GSP Raed Krishan transmit cele mai noi informații din Rouen, Franța

Monica Niculescu și Raluca Olaru au deschis ziua de antrenamente la Rouen în Kindarena, sala care a fost botezată grație brand-ului Kinder, care plătește 500.000 de euro în fiecare an municipalității.

S-a jucat intens, s-au exersat voleurile, loviturile în cros, loburile. Reușitele au fost lăudate de Florin Segărceanu, căpitanul-nejucător al României.

„Pe ce au pus zgura?”

Stilul de joc al Carolinei Garcia a fost pomenit de mai multe ori de Monica Niculescu. „Pe ce au pus zgura?”, s-a interesat tot ea, după ce terenul se stricase puțin aproape de fileu. Raluca Olaru a plecat prima la vestiare, în timp ce Monica a mai rămas câteva minute pe teren.

După antrenamentele româncelor, Kristina Mladenovic s-a pregătit alături de Julien Benneteau, căpitanul-nejucător al Franței.

Româncele au mai avut un slot de antrenamet de la 14:00 la 16:00, după tragerea la sorți (Detalii AICI despre programul Fed Cup), când s-a pregătit și Simona Halep.

Simona Halep la antrenamentul de azi FOTO: Raed Krishan +49 FOTO

Imagini cu antrenamentul Simonei Halep: 

 

Imagini de la antrenamentul din această dimineață:

Cele mai noi informații de la Roxana Fleșeru, corespondentul Gazetei: 

Imagini din Rouen, orașul care găzduiește întâlnirea:

franta romania 6 +49 FOTO

LOTURILE CELOR DOUĂ ECHIPE

Florin Segărceanu, căpitanul-nejucător al României, a anunțat numele jucătoarelor convocate. Din echipa României vor face parte: Simona Halep (2 WTA), Mihaela Buzărnescu (31 WTA),  Irina Begu (82 WTA), Monica Niculescu (133 WTA) și Raluca Olaru (35 WTA la dublu).

Franța se va baza pe Caroline Garcia (21 WTA), Kristina Mladenovic (63 WTA), Alize Cornet (54 WTA) și Pauline Parmentier (53 WTA).

Vezi și: 4 informații de ultimă oră de la Rouen: în ce stare e Mihaela Buzărnescu + detalii despre meci, public și suprafață

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  19 Aprilie 2019, 17:42

Hai fetelor! Hai Romania!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează