SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Gabriela Firea l-a refuzat pe Ion Țiriac: „M-a sunat și mi-a spus” » De ce n-a apărut Primarul Capitalei pe Arena Națională la evenimentul dedicat Simonei Halep

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iulie 2019 18:53

Simona Halep și-a prezentat miercuri trofeul câștigat la Wimbledon pe Arena Națională în fața a peste 20.000 de oameni, care au aplaudat-o la scenă deschisă.

De la eveniment a lipsit Gabriela Firea, primarul Capitalei, deși instituția condusă de ea a organizat evenimentul. Aceasta a vrut să evite să fie din nou huiduită, așa cum s-a întâmplat anul trecut, când Simona a prezentat trofeul câștigat la Roland Garros.

Gabriela Firea susține că Ion Țiriac i-a cerut să meargă alături de el pe Arena Națională, garantându-i că nu va fi contestată, însă primarul Bucureștiului l-a refuzat.

„M-a sunat domnul Ţiriac de ziua mea (pe 13 iulie a împlinit 47 de ani), spre seară, după un eveniment istoric (n.r. ziua în care Simona a triumfat la Wimbledon), m-a rugat să mă implic şi să organizez această primire a Simonei Halep, că nu vrea să lucreze cu altă structură.

Domnul Ion Ţiriac poate confirma, m-a rugat să vin şi mi-a spus «Intraţi cu mine», pentru că eu, peste tot pe unde am fost în lume, oficialitatea care era acolo, primarul, intra, oferea şi pleca, nimeni nu avea de gând să stea jumătate de oră, e normal.

I-am spus (n.r. -lui Ion Țiriac) «Vă mulţumesc, dar consider că mai e de lucru, de aşteptat, până vom ajunge în acea normalitate în care să respectăm o personalitate care a fost aleasă», pentru că eu nu am fraudat această poziţie”, a declarat Gabriela Firea la Marius Tucă Show.

Vezi și:

VIDEO Ion Țiriac, reacție fabuloasă! Cum a ironizat-o pe Dinamo pe Arena Națională

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
158180581397392
Bala Nicolae  •  20 Iulie 2019, 19:49

VUVUZELE SI FLUERATURI MERITA PRIMARITA CARE NARE NICIO EXPERTIZA IN NICI UN DOMENIU SI VREA SA FIE SI PRESADINTA

boierasul
boierasul  •  20 Iulie 2019, 10:59
Postat de Bolon Yokte pe 19 Iulie 2019, 23:48

Așa o fi în vest cum zice dnu.Țiriac..Dar în vest primarii ăia și-or face și treaba din fișa postului!.Dar eu n-o suport pe prompterista asta *** care ajunse primar și n-a facut nimic în 3 ani! Toți sînt de vină numai ea nu! Dragnea,guvernul,etc.Mai bine că n-a venit și nici să nu mai vină să-și asocieze ea imaginea de tupeistă cu a Simonei Halep.

Amice in vest TAXELE,IMPOZITELE si AMENZILE se platesc vrei nu vrei. Institutiile statului si oamenii care lucreaza in ele sunt RESPECTATE . La noi toata lumea viseaza sa traiasca ca in vest cu obiceiuri din est ))

boierasul
boierasul  •  20 Iulie 2019, 10:54
Postat de cpt.ahab pe 20 Iulie 2019, 10:45

Poate că ar fi cazul ca românii să uite peștera natală și să nu mai arunce gunoaie peste tot. Numai pretenții avem! Să se vină și să se strângă în urma noastră! Citiți ce spun și ce scriu străinii care ajung la Babele! Sunt uluiți de lipsa de respect a românilor față de natură. Urlete, mormane de gunoaie, cocoțat și scrijelit pe pietre, bubuială de muzică în boxe. Dar pretenții, gârlă! Vrem conducători buni. De unde? Din nația asta?!

Sa fim seriosi si sa nu bagam in aceaiasi oala toata natia romaneasca.Avem destui oameni capabili sa conduca dar din pacate interesele straine sunt altele. Avem presedinte ales din SUA si guvern de la UE. Cam asta e politica in acest moment din pacate. Chestia cu alegerile....este gargara pentru fraieri.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează