SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

GALERIE FOTO Djokovici, Nadal și Muguruza, victorii clare în primul tur de la Roland Garros

FOTO: Reuters +11   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 29 mai 2017 17:11

Novak Djokovici (2 ATP), campionul en-titre de la Roland Garros, a început astăzi cu succes campania de apărare a trofeului de la Openul parizian. 

Sârbul s-a impus în minimum de seturi, scor 6-3, 6-4, 6-2, în fața spaniolului Marcel Granollers (77 ATP), după un duel care a durat două ore și treizeci de minute.

Djokovici a etalat un joc solid, fiind rareori întrebuințat de spaniolul în vârstă de 31 de ani. 

A fost prima partidă în care fostul lider mondial îl are în lojă pe fostul jucător american Andre Agassi, cei doi începându-și astfel cu succces colaborarea. 

În turul următor, Novak Djokovici se va duela cu portughezul Joao Sousa (59 ATP).

Nadal, dominant

În turul doi a avansat și spaniolul Rafael Nadal, favoritul patru al ediției din acest an de la Roland Garros.

De nouă ori campion la Paris, Rafa Nadal s-a impus în minimum de seturi, scor 6-1, 6-4, 6-1, la capătul unei meci care a durat o oră și 54 de minute. 

Spaniolul a controlat seturile unul și trei, având mici emoții în setul secund, când Paire și-a ridicat nivelul jocului și l-a pus în încurcătură pe Nadal, conducându-l cu 3-1 și având alte șanse de a se desprinde la 4-3.  Totuși, Nadal a revenit și a închis setul la patru.

În turul următor, Nadal se va duela cu olandezul Robin Haase (46 ATP). 

Muguruza îi încheie visul lui Schiavone

Unul dintre cele mai interesante partide de pe tabloul feminin a fost duelul dintre Garbine Muguruza, campioana en-titre de la Paris, și italianca Francesca Schiavone (78 WTA), câștigătoare în Franța în 2010. 

Muguruza (5 WTA) s-a impus în minimum de seturi, scor 6-2, 6-4, după un meci care a durat o oră și 33 de minute. 

În turul doi, Muguruza o va întâlni pe estona Anett Kontaveit (53 WTA). 

A fost ultima apariție a Francescăi Schiavone la Roland Garros, jucătoarea de 36 de ani anunțându-și retragerea la finalul acestui sezon. 

Citește și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close