SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Ghinionista Maria » Şarapova n-a mai trecut de optimi la US Open din 2006

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 03 septembrie 2011 21:04

Tenis. Şarapova a fost eliminată în turul trei de la US Open de Flavia Pennetta. Din 2006, cînd a cîştigat la New York, rusoaica nu a mai trecut de "optimi"


Rusoaica, a treia favorită a ultimului turneu de Grand Slam al anului, a ieşit din cursa pentru titlul de la US Open mai devreme decît s-ar fi aşteptat, încă din prima săptămînă. Considerată una dintre jucătoarele cu şanse mari la victoria finală, Maria s-a oprit în turul trei. Şarapova a fost învinsă de italianca Flavia Penneta, cap de serie 26, cu 6-3, 3-6, 6-4, fiind primul meci pierdut în acest sezon dintre cele treisprezece în care a ajuns în setul decisiv.

După ce s-a impus la Masters-ul de la Cincinnati, rusoaica era încrezătoare în şansele pe care le are la competiţia de la Flushing Meadows. A trecut primul test în manşa inaugurală, cu Heather Watson (Marea Britanie), a spulberat-o pe bielorusa Anastasia Iakimova în turul doi, însă norocul nu a mai fost de partea ei şi în următorul meci. Cu 60 de greşeli neforţate şi 12 duble greşeli, Şarapova a fost nevoită să se recunoască învinsă în faţa italiencei care avea să declare: "Este una dintre cele mai importante victorii din carieră. Am amintiri frumoase de pe arena Arthur Ashe. Îmi place să joc la New York".

Din 2006, de cînd a cîştigat titlul în faţa lui Justine Henin, Maria Şarapova nu a mai trecut de optimi pe hard-ul american. A fost eliminată în 2007 şi 2009 în turul trei, în 2008 nu a participat din cauza unei accidentări, iar anul trecut a fost oprită de Caroline Wozniacki din drumul spre "sferturi". "Nu m-am simţit bine astăzi. Am făcut foarte multe greşeli. Am avut multe şanse de care nu am profitat. Flavia a jucat inteligent", a declarat rusoaica.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
alpin
alpin  •  04 Septembrie 2011, 07:10

Ma bucur nespus ca a fost eliminata! E groaznica cu racnetele ei de posc injunghiat!!! Ma obliga totdeauna sa dau sonorul la zero!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează