SPORTURI  »  TENIS  »  ACCIDENTARE

Halep are în continuare probleme medicale » Ce spune despre participarea la turneul de la Sydney

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2016 10:04

Simona Halep acuză în continuare probleme medicale, la tendonul lui Ahile, și spune că durerile vor persista și la următoarele turnee.

"Problema este încă acolo, dar acum nu mai simt durerea. Voi vedea ce va fi în meciurile oficiale, pentru că este foarte diferit. Nu este ușor, dar trebuie să rămîn pozitivă.

Nu trebuie să îmi fie frică în timpul meciului. Am avut cîteva zile consecutive de antrenament și m-am simțit bine. Abia aștept să încep turneul", a spus Halep într-o conferință de presă.

Românca va participa săptămîna viitoare la turneul de la Sydney, unde va fi principala favorită, și va juca direct în turul II, contra Carolinei Garcia.

Săptămîna trecută, Halep ar fi trebuit să joace la turneul de la Brisbane, însă s-a retras din cauza unei accidentări înaintea partidei cu Victoria Azarenka, din turul doi.

"Am avut probleme la tendonul lui Ahile și în perioada august-septembrie. Am început să am iar dureri acum cîteva săptămîni" Simona Halep, la începutul săptămînii, înainte de a se retrage de la Brisbane

Playtech: IREAL! Câți BANI a câștigat Smiley! Este halucinant de bogat, dar a luat o decizie bizară


Comentarii (9)
argus
argus  •  10 Ianuarie 2016, 22:52

Dupa abandonul/retragere de la turneul de la Brisbane a declarat: "...am avut probleme la tendonul lui achile, dar am crezut ca..." (citat fin memorie). Daca am retinut bine, atunci rezulta ca Simona nu a cerut sfatul un medic, ceea ce este de neinteles, in conditiile in care ai in staff pe Darin Cahil si Virginia Ruzici. Sau Simona exagreaza sau, terapeutul acesteia nu isi stie meseria. Ce nu imi place, este ca in toate declaratiile din acest an, a invocate atat problem medicale (inclusive cu stomacul...) sau, faptul ca "...este greu ca nu am participat de doua luni la nici un turneu..." -toate declaratiile parca vor sa pregateasca eventuale esecuri. Pai, cum stam cu moralul Simona? De fapt, acest tip de declaratii nu fac altceva decat sa incurajeze adversarele. O fi bine? Sa speram ca "va uita" de problemele medicale, incepamd cu meciul cu Garcia! Succes !

mutu57
mutu57  •  10 Ianuarie 2016, 15:12

Locul pe care il are (2 in lume, cel mai bun pentru o jucatoare romanca in istoria tenisului) l-a obtinut castigand meciuri si turnee, nu pentru ca asa a vrut presa. Exista un sistem de punctaj riguors bazat pe valoarea fiecarui turneu si evoulutia fiecarui jucator.

iris.aura
iris.aura  •  10 Ianuarie 2016, 14:22

Pe Garcia probabil ca o bate daca juca cu Mladenovici ....ii reaparea durerea si se retragea..

Vezi toate comentariile (9)
Comentează