SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, DEPISTATĂ POZITIV

Horia Tecău sare în apărarea Simonei Halep: „Aș paria pe cariera mea”

Horia Tecău/ foto Imago Images
Horia Tecău/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2022 22:12 / Actualizat marti, 25 octombrie 2022 22:24

Horia Tecău (37 de ani), căpitanul nejucător al echipei României de FED Cup, o apără pe Simona Halep (31 de ani), depistată pozitiv cu roxadustat la US Open 2022.

  • Simona Halep a picat un test anti-doping la US Open 2022
  • Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din acest an. Jucătoarea noastră a fost informată de testul pozitiv pe 7 octombrie.

Tecău, fost campion la US Open și Wimbledon la dublu, este sigur că Simona Halep „nu a luat nimic conștient”. 

Fanii tenisului au reacționat după comunicatul lui Mouratoglou: „Dragă Simona, angajarea lui Patrick este cea mai proastă decizie din viața ta”
HALEP, DEPISTATĂ POZITIV
Fanii tenisului au reacționat după comunicatul lui Mouratoglou: „Dragă Simona, angajarea lui Patrick este cea mai proastă decizie din viața ta”

Horia Tecău o apără pe Simona Halep

„Am vorbit cu Simona. În aceste zile suntem alături de ea. Tot ce pot să vă spun, cunoscând-o pe Simona, este că aş paria cariera mea că nu a luat nimic conştient.

Este una dintre sportivele care ţine cel mai mult la acest lucru. Suntem alături de ea moral şi aşteptăm, să spun aşa, o sentinţă cât mai blândă în favoarea ei.

Trece prin momente dificile în aceste zile. Este într-o aşteptare în care lucrurile încă se judecă. Și cu siguranţă trebuie să fim alături de ea şi acum în etapa care urmează.

Este o sportivă puternică şi îşi doreşte să joace în continuare. Mai are multe de demonstrat în tenis. Și eu îmi doresc ca ea să iasă cât mai bine din acest episod şi să joace în continuare”, a declarat Horia Tecău, citat de Sport Magazin.

Reacțiile românilor după ce Simona Halep a fost testată pozitiv: „Nu merită așa ceva!” 

Citește și:

Dezvăluirile unui jucător american » Cum a arătat procedura de testare a Simonei Halep: „Sunt chiar curios ce urmează”

Mouratoglou, scrisoare deschisă în cazul Simona Halep: „Până acum am păstrat o oarecare tăcere. În 30 de ani, nu m-am confruntat niciodată cu așa ceva”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
FCUCraiova
FCUCraiova  •  26 Octombrie 2022, 10:25

Si mare cariera ai avut tu

gygymarga
gygymarga  •  26 Octombrie 2022, 08:36

Îți vine să mori de râs, nu alta! Mulți din cei care până mai ieri îi acuzau pe cei ce erau împotriva vaccinării obligatorii și îi făceau adepți ai ''teoriei conspirației'', văd în cazul de dopaj al Simonei Halep o conspirație la nivel planetar! La fel multi din cei ce nu îi puteau ierta lui Djokovic faptul că refuză să se vaccineze, ceea ce este un drept al său, îi iartă Simonei faptul că a fost prinsă cu mâța-n sac. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasileroaita
vasileroaita  •  26 Octombrie 2022, 08:14
Postat de rocky5 pe 25 Octombrie 2022, 23:53

Da domnule Tecau, Halep a luat ceva inconștient, iar asta o exonerează de orice vină!

Nu-i adevărat. Dar asta puate să reducă pedeapsa.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează