SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Iga Swiatek, editorial inspirat din pățania Andreei Prisăcariu: „E o problemă care trebuie rezolvată urgent!”

Andreea Prisăcariu (22 de ani, locul 308 WTA) a fost învinsă de Iga Swiatek (20 de ani, 1 WTA), 0-6, 0-6, în luna aprilie, la duelul Polonia - România din Billie Jean King Cup.
Andreea Prisăcariu (22 de ani, locul 308 WTA) a fost învinsă de Iga Swiatek (20 de ani, 1 WTA), 0-6, 0-6, în luna aprilie, la duelul Polonia - România din Billie Jean King Cup.

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2022 16:56 / Actualizat vineri, 27 mai 2022 16:56

Andreea Prisăcariu (22 de ani, locul 308 WTA) a fost învinsă de Iga Swiatek (20 de ani, 1 WTA), 0-6, 0-6, în luna aprilie, la duelul Polonia - România din Billie Jean King Cup. După meci, românca a primit multe mesaje jignitoare pe rețelele de socializare, lucru remarcat de liderul mondial într-un editorial. 

Iga Swiatek a devenit editorialist pentru BBC în timpul turneului de la Roland Garros. În textul de debut al liderului mondial a fost abordată tema abuzurilor pe care jucătorii le primesc în mediul online. Exemplul dat a fost cel al Andreei Prisăcariu. 

Patrick Mouratoglou își asumă înfrângerea Simonei Halep: „Trebuie să recunosc când nu fac o treabă suficient de bună, responsabilitatea e a mea”
ROLAND GARROS
Patrick Mouratoglou își asumă înfrângerea Simonei Halep: „Trebuie să recunosc când nu fac o treabă suficient de bună, responsabilitatea e a mea”

Iga Swiatek, editorial despre Andreea Prisăcariu

„Oamenii care trimit mesaje abuzive sportivilor pe rețelele sociale reprezintă o problemă uriașă, inacceptabilă în societatea noastră. Recent, am jucat contra Andreei Prisăcariu în meciul cu România, din Billie Jean King Cup. 

Sunt conștientă că a primit mesaje negative, pentru că a pierdut. Nu știu ce s-a întâmplat exact în această situație, dar știu că există ură, iar aceasta e o problemă serioasă, care trebuie rezolvată urgent. 

De multe ori, persoanele în cauză pariază și pierd bani. Asta ar fi o cauză a jignirilor. Dar ei ar trebui să știe că mesajele au un impact negativ. Ei nu știu ce se petrece în viețile noastre. Ar trebui să se oprească și să se gândească mai bine. 

Eu sunt tipul de persoană care evită să citească mesajele primite. Nu prea îmi folosesc telefonul în timpul turneelor. Sunt conștientă că nu știu totul despre lume. Am doar 20 de ani și încă învăț”, a scris Iga Swiatek, pe BBC

VIDEO Andreea Prisăcariu a vorbit despre cele 21 de tatuaje pe care le are: „O să mă opresc doar când o să rămân fără inspirație”

Citește și alte știri din tenis: 

Reacție dură după incidentul provocat de Begu la Roland Garros: „Dacă era descalificată, nu consideram asta o nedreptate. Un profesionist are sentimentul dimensiunii terenului”

Mesaj amplu transmis de Simona Halep, după eliminarea de la Roland Garros: „Nu vreau să fiu dramatică. Scriu aceste cuvinte pentru toţi cei cărora le pasă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează