SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Iga Swiatek și-a ales favoritul din tenisul masculin: „E cel mai bun din toate timpurile”

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2022 13:25 / Actualizat miercuri, 06 aprilie 2022 14:26

Iga Swiatek (20 ani, 1 WTA) îl consideră pe Rafael Nadal (35 ani, 4 ATP) cel mai bun jucător de tenis din toate timpurile. Poloenza a explicat ce apreciază cel mai mult la spaniol.

La litigii suntem pe 4 în lume! Dinamo este, în sfârșit!, de Champions League!
PROCESE
La litigii suntem pe 4 în lume! Dinamo este, în sfârșit!, de Champions League!

Swiatek trece print-o perioadă de vis în carieră. Jucătoarea din Polonia este numărul 1 mondial, după retragerea australiancei Ashleigh Barty. Mai mult decât atât, Iga a câștigat trei mari turnee la rând: Doha, Indian Wells și Miami, toate fiind din categoria WTA 1000.

Iga Swiatek îl consideră pe Rafael Nadal cel mai bun jucător de tenis din toate timpurile

Într-un interviu pentru publicația spaniolă AS, poloneza a vorbit, printre altele, și despre circuitul ATP, explicând de ce crede că Rafael Nadal este cel mai bun din istorie. Pentru a-și sprijini alegerea făcută, Swiatek a amintit de finala Australian Open 2022,

„Finala de la Australian Open din acest an a fost senzațională. E genul de meci care îl face pe Rafa cel mai bun din toate timpurile. El este o sursă de inspirație pentru mine. 

Succesul nu l-a schimbat ca om și apreciez foarte mult asta. Îmi place felul său de a fi, caracterul lui, sportivitatea de care dă mereu dovadă. Toate astea îl plasează înaintea celorlalți. De asemenea, spiritul său de luptă este incredibil”, a explicat Swiatek.

21 de titluride Grand Slam are în palmares Rafael Nadal, cele mai multe din istoria circuitului masculin

Citește și alte știri din tenis:

Interes enorm pentru întâlnirea cu România » Biletele se mai găsesc doar pe piața neagră

Irina Bara, parcurs bun la turneul de la Bogota » S-a calificat în optimile de finală

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
zigic1
zigic1  •  06 Aprilie 2022, 15:51

O vrei la fcsb?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează