SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2021

Iga Swiatek continuă parcursul formidabil la Roland Garros 2021 » E în semifinale la dublu și poate da peste Irina Begu

FOTO: Twitter @rolandgarros +12   FOTO
FOTO: Twitter @rolandgarros

Articol de GSP - Publicat marti, 08 iunie 2021 17:06 / Actualizat marti, 08 iunie 2021 17:35

Iga Swiatek (20 de ani) și Bethanie Mattek-Sands (36 de ani) s-au calificat în semifinalele probei de dublu feminin de la Roland Garros 2021. Au trecut de perechea Darija Jurak (37 de ani)/Andreja Klepac (35 de ani), scor 6-3, 6-2. 

Iga Swiatek este de neoprit la Roland Garros. Campioană în proba de simplu anul trecut, poloneza a ajuns în sferturile de finală și la actuala ediției, fără să cedeze vreun set. Swiatek impresionează și la dublu, alături de americanca Mattek-Sands. 

Cele două au făcut un meci perfect astăzi, nu au cedat niciun game pe propriul serviciu, și vor juca în semifinalele competiție împotriva câștigătoarelor din disputa Irina Begu/Nadia Podoroska - Petra Martic/Shelby Rogers.

Irina Begu, ultima redută românească la Roland Garros 2021

Irina Begu este ultima reprezentantă a României la Roland Garros 2021, după ce Horia Tecău a părăsit proba de dublu masculin astăzi. Alături de neamțul Kevin Krawietz a cedat la mare luptă contra lui Juan-Sebastian Cabal și Robert Farah, scor 2-6, 7-6(3), 5-7.

Begu și Podoroska vor juca miercuri, de la ora 12:00, în sferturile de finală, împotriva perechii formate din Petra Martic și Shelby Rogers.

Citește și alte știri de la Roland Garros 2021: 

VIDEO+FOTO Iga Swiatek defilează spre al doilea titlu la Roland Garros » Modul magistral în care a închis disputa cu Marta Kostyuk

Știm prima semifinalistă de la Roland Garros: 8-6 în decisiv! Se anunță un blockbuster la Paris

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close