SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2022

Ilie Năstase, atac dur la adresa lui Djokovic: „Cum să faci așa ceva? Nu contează cine ești, nu ai voie acolo!”

Ilie Năstase
Ilie Năstase

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 ianuarie 2022 20:52 / Actualizat duminica, 09 ianuarie 2022 21:27

Ilie Năstase (75 de ani), fost lider ATP, a avut o reacție dură la adresa lui Novak Djokovic, sportiv aflat în plin proces cu statul australian. 

Fostul număr 1 mondial l-a criticat pe Nole pentru decizia de a merge în Australia nevaccinat și este de părere că sârbul va avea mult de suferit din cauza acestui scandal.

Djokovic nu e singurul! Alți 9 sportivi celebri care au refuzat vaccinarea » Ce vedetă a mințit că s-a vaccinat
VACCINARE
Djokovic nu e singurul! Alți 9 sportivi celebri care au refuzat vaccinarea » Ce vedetă a mințit că s-a vaccinat

„Eu nu îl înţeleg pe Djokovic. Nu mă poziționez de nicio parte în acest conflict, dar cum să te urci în avion, când ştii că nu ai ce căuta în Australia nevaccinat? Cine l-a sfătuit să se ducă i-a făcut mult rău. Foarte mult rău. Cum să te urci în avion şi să mergi acolo când tu ştii foarte bine că nu ai ce căuta la turneu dacă nu ţi-ai făcut vaccinul? 

La ce te aşteptai? Că o să te lase să intri doar că tu eşti Djokovic? Oamenii din Australia se iau după lege. Că la noi, în Balcani, şi-ar fi schimbat părerea de la o zi la alta, asta e una. Dar acolo nu se joacă. Nu contează cine eşti. Acum văd că se plânge că e tortură în camera de hotel. Asta e tortură? 

Are de pierdut foarte mult Novak Djokovic după tot acest scandal, dar cel mai mult au de pierdut cei de la Australian Open. Vă daţi seama, un turneu fără Djokovic, liderul mondial, aduce multe pierderi”, a declarat Ilie Năstase potrivit Fanatik. 

Ilie Năstase: „De ce te urci în avion cu două scutiri care sunt false?

„Nasty” îl acuză pe Nole că a falsificat scutirile pentru a merge în Australia și a declarat că așteaptă deznodământul instanței.

„Dar, repet, tu nu ai ce să cauţi acolo! Nu e vaccinat şi s-a dus cu două scutiri care am înţeles că sunt false, nu? De ce te urci în avion cu două scutiri care sunt false? O să vedem la proces care este adevărul. 

Până acum, din ce am citit, el participa la evenimente prin decembrie, când era pozitiv la COVID. Dar noi vorbim fără să ştim care e adevărul. O să vedem exact luni ce se va întâmpla”, a mai precizat Ilie Năstase.

Nici tatăl lui Djokovic nu a scăpat

În vizorul lui Ilie Năstase a intrat și Srdjan Djokovic, tatăl lui Novak, pentru declarațiile sale agresive la adresa autorităților australiene.

Tatăl său a depăşit orice limită. Nu poţi să faci acele declaraţii. Poate fi şi Djokovic, şi Dumnezeu, astea sunt regulile. E prea mult. Dacă o să îl lase să participe, vor fi reacţii pro şi contra. Aţi văzut şi ce au spus jucătorii, ca Rafa Nadal. Că toată lumea ar trebui supusă regulilor de participare. A mai fost cineva, nu îmi amintesc cine, care a spus că nu vrea să îl vadă pe Djokovic pe teren, că este expus infectării. Vedeţi? Apar astfel de reacţii şi nu are nimeni de câştigat!

- Ilie Năstase

Citește alte știri din tenis:

Andy Murray, îngrijorat de starea lui Novak Djokovic: „Sper că este OK, au ieșit niște chestii care nu arată bine”

Legendă a tenisului, despre Simona Halep: „Va reveni în TOP 3 și va mai câștiga un Grand Slam”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
2390836174295086
Chis Eduard  •  10 Ianuarie 2022, 22:16

Din pacate in cazul prostanacului cu un comportament de *** covid-ul a facut o treaba superficiala, putea si virusul sa serveasca mai bine , aducea pace in urechile ascultatorilor

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2390836174295086
Chis Eduard  •  10 Ianuarie 2022, 21:55
Postat de Augustin Giurgiulescu pe 09 Ianuarie 2022, 23:03

Năstase zice că nu se poziționează de nicio parte. Dar îl critică pe Djokovic de la a la z, că a falsificat acte, că nu avea ce să caute în Australia nevaccinaț(despre scutirea dată de autoritățile de la Victoria nici nu amintește), că se sperie nu știu ce jucător că îl infectează... Într-adevăr se vede că e neutru. Despre acuzații în sine ce mai poți spune... RUȘINE domnule Năstase !

Poate actele alea de general de tinichea sunt false

2390836174295086
Chis Eduard  •  10 Ianuarie 2022, 21:52

Regulile sunt facute sa fie respectate , o spune unul care circula fara permis imediat dupa ce i-a fost retras Lupul moralist nastase un scandalagiu notoriu , incredibil

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close