SPORTURI  »  TENIS  »  MELBOURNE SUMMER SET

Legendă a tenisului, despre Simona Halep: „Va reveni în TOP 3 și va mai câștiga un Grand Slam”

Fostul mare jucător Mats Wilander, de 7 ori câștigător de Grand Slam, crede că Simona Halep va mai câștiga un turneu de Mare Șlem și va reveni curând în TOP 3 WTA, dacă va arăta aceeași formă în continuare. +16   FOTO
Fostul mare jucător Mats Wilander, de 7 ori câștigător de Grand Slam, crede că Simona Halep va mai câștiga un turneu de Mare Șlem și va reveni curând în TOP 3 WTA, dacă va arăta aceeași formă în continuare.

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 ianuarie 2022 17:38 / Actualizat duminica, 09 ianuarie 2022 17:51

Simona Halep (30 de ani, 20 WTA) a început perfect anul. A câștigat primul turneu din acest sezon, după ce s-a impus în fața Veronikăi Kudermetova (24 de ani, 31 WTA) în finala Melbourne Summer Set 1, scor 6-2, 6-3.

Fostul mare jucător Mats Wilander, de 7 ori câștigător de Grand Slam, crede că Simona Halep va mai câștiga un turneu de Mare Șlem și va reveni curând în TOP 3 WTA, dacă va arăta aceeași formă în continuare.

Moment jenant după finala Simona Halep - Veronika Kudermetova: „Vreau să îi mulțumesc soțului, care a plecat ...”
MELBOURNE
Moment jenant după finala Simona Halep - Veronika Kudermetova: „Vreau să îi mulțumesc soțului, care a plecat ...”

Mats Wilander: „Simona Halep e gata oricând să lupte”

„Simona Halep va fi foarte dificil de învins. Nu o să «ucidă» pe nimeni pe teren în materie de putere, dar nu așa a câștigat ea cele două titluri de Grand Slam pe care le are în palmares. E foarte experimentată, nu e o jucătoare în vârstă, dar are experiență în comparație cu majoritatea adversarelor sale. 

Apare mereu pe teren pregătită să lupte, va fi foarte greu pentru oricine o întâlnește. Cred că Simona are șanse foarte mari să se lupte pentru cea mai înaltă poziție în clasamentul WTA. Cred că e mult mai simplu să fii sus în clasament decât să câștigi un Grand Slam. 

Ca să fii pe locurile 1, 2 sau 3 tot ce trebuie să faci e să fii constant. Ca să câștigi un Grand Slam ai nevoie de noroc, ai nevoie să nu întâlnești o jucătoare precum Sabalenka, o tenismenă care lovește foarte puternic. Totuși, cred că încrederea ei crește de fiecare dată când e la un turneu major. Cred că va mai cuceri un titlu de Grand Slam și dacă continuă să joace ca până acum, va reveni în TOP 3 WTA”, a declarat Mats Wilander pentru Eurosport.

Simona Halep, excelentă din punct de vedere fizic

La primul turneu după Transylvania Open (octombrie 2021), Halep a arătat un joc foarte bun, care îi dă speranțe pentru Australian Open (17-30 ianuarie).

56 de zile a stat Simona Halep fără să joace vreun meci oficial. Simona a jucat pe 10 noiembrie în sferturile turneului de la Linz, iar pe 5 ianuarie a debutat la Melbourne.

+12 FOTO

Cu toate că a avut un an 2021 extrem de complicat, în care a fost măcinată de accidentări și a avut o perioadă lungă de pauză, Halep s-a prezentat excelent la acest turneu, mai ales din punct de vedere fizic.

Simona a stat pe teren 7 ore și 30 minute și nu a acuzat lipsa de meciuri. S-a deplasat pe teren ca în vremurile bune, a luptat pentru fiecare minge și a alergat fără oprire. Halep a fost la cei mai înalți parametri fizici. În plus, nici spatele, care-i punea probleme la serviciu nu a părut că o mai deranjează pe Simona, fapt ce-i dă speranțe pentru Australian Open.

Rezumatul meciului Simona Halep – Veronika Kudermetova

Citește mai multe știri despre Simona Halep:

Simona Halep s-a pozat alături de trofeul cucerit la Melbourne și le-a transmis un mesaj fanilor: „A fost uimitor!”

Simona Halep, avertizată înainte de Australian Open: „Îmi e teamă că va suferi din punct de vedere fizic”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
cornelcc
cornelcc  •  13 Ianuarie 2022, 14:24

Nordicul Matz are dreptate. Duamna Iuruc, dupa lupte intestine cu “bunicul’ in iatac, va reveni si va mai castiga un turneu de Grand Salam!

1206754226007193
Glumetu Dan  •  12 Ianuarie 2022, 18:25

mai nrod ca wilander in pronosticuri nu e decit el insusi!

smdb
smdb  •  09 Ianuarie 2022, 23:57

Iar facem nunta dupa o victorie in amicale :)))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează