SPORTURI  »  TENIS  »  MELBOURNE SUMMER SET 1

VIDEO Simona Halep s-a pozat alături de trofeul cucerit la Melbourne și le-a transmis un mesaj fanilor: „A fost uimitor!”

Simona Halep, alături de trofeul de la Melbourne Summer Set 1 // foto: Twitter @Simona_Halep +16   FOTO
Simona Halep, alături de trofeul de la Melbourne Summer Set 1 // foto: Twitter @Simona_Halep

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 ianuarie 2022 15:46 / Actualizat duminica, 09 ianuarie 2022 16:24

Simona Halep (30 de ani, locul 20 WTA) s-a fotografiat alături de trofeul primit la Melbourne Summer Set 1, turneu câștigat în această dimineață după 6-2, 6-3 în finala cu Veronika Kudermetova (24 de ani, 31 WTA).

La câteva ore după ce a cucerit primul trofeu al anului, triumfând în finala Melbourne Summer Set 1, turneu pregătitor pentru Australian Open, Simona Halep a publicat pe contul de Twitter un mesaj video adresat fanilor.

Moment jenant după finala Simona Halep - Veronika Kudermetova: „Vreau să îi mulțumesc soțului, care a plecat ...”
MELBOURNE
Moment jenant după finala Simona Halep - Veronika Kudermetova: „Vreau să îi mulțumesc soțului, care a plecat ...”

Simona Halep, mesaj pentru fani după ce a câștigat Melbourne Summer Set 1

„Salutare! Vreau doar să vă mulțumesc pentru sprijin, atmosfera a fost uimitoare astăzi. E grozav să mă aflu din nou în Australia, în acest centru superb, pe aceste terenuri minunate. Abia aștept să joc la Australian Open”, a transmis Halep.

Cu câteva minute înainte să publice respectivul videoclip, ea a postat câteva fotografii alături de trofeul primit la Melbourne, în formă de bumerang: „Trofeul numărul 23! Mă simt atât de bine! E și primul meu bumerang”. :D

Foto: Twitter @Simona_Halep
+12 FOTO

Ce a declarat Halep pe teren, după meciul cu Kudermetova

E o plăcere să am încă un discurs aici, pe acest teren frumos. În urmă cu 4 ani (n.r. - finala Australian Open din 2018) nu am câștigat, dar m-am bucurat de meci. E cu adevărat frumos să mă întorc aici și să joc în fața voastră. Vă mulțumesc pentru sprijin, e mereu o plăcere, iar voi mă ajutați să câștig aici. 

Veronika, felicitări pentru această săptămână. Știu că astăzi nu ai jucat la cel mai bun nivel, dar a fost un meci bun. Îți urez succes la Australian Open, este mai important. 

Îi mulțumesc echipei mele că este alături de mine, știu că nu e ușor să lucreze cu mine. Haideți să continuăm să câștigăm, îmi place sentimentul ăsta. 

Australia e o parte din inima mea, am spus asta de multe ori. L-am văzut pe Darren, aș vrea să-i mulțumesc că a venit să mă vadă. Nu mai e antrenorul meu, dar e parte din familia mea. Simt că fac parte din Australia, așa că vă mulțumesc încă o dată! 

Mulțumiri directorului turneului, tuturor celor care au făcut ca turneul să se joace. Știu că trecem prin vremuri grele, dar ne simțim în siguranță aici. E foarte bine să avem aceste condiții înainte de Australian Open. Vă mulțumesc, ne revedem la Australian Open! 

Următoarea oprire, Australian Open 

Halep așteaptă acum startul Australian Open, turneu programat între 17 și 30 ianuarie. Deși își anunțase inițial participarea și la Sydney Tennis Classic, turneu de categorie WTA500 care va începe luni, 10 ianuarie, Halep a preferat să stea deoparte.

Raționamentul din spatele retragerii Simonei de la Sydney a fost explicat de Daniel Dobre, unul dintre antrenorii sportivei:

„Principalul obiectiv al acestor turnee dinainte de Australian Open este să aduni meciuri. A jucat cinci meciuri acum. Simona nu a jucat des în săptămâna dinainte de Grand Slam. Pe undeva, este o decizie înțeleaptă, se va antrena în continuare aici, la Melbourne”.

Citește mai multe știri despre Simona Halep: 

Trei concluzii după victoria de la Melbourne » Cu ce rămâne Simona Halep după primul turneu al anului

Simona Halep, avertizată înainte de Australian Open: „Îmi e teamă că va suferi din punct de vedere fizic”

Darren Cahill, fanul numărul 1 al Simonei Halep » Cum a fost surprins după succesul de la Melbourne

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează