SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP 2016

Ilie Năstase după victoria lui Halep cu Kvitova: "A reușit ceva ce doar jucătoarele bune fac"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2016 17:15

Simona Halep a cîștigat împotriva Petrei Kvitova, scor 6-4, 3-6, 6-3, iar Ilie Năstase a lăudat-o pe jucătoarea noastră pentru partida de azi.

"Victoria Simonei a fost entuziasmantă pentru că Petra Kvitova a fost altă jucătoare azi, a jucat mult mai bine. Iar în aceste condiţii, Simona trebuia să ridice jocul ca să o poată bate.

Sigur, au fost momente dificile, la 2-1 în setul decisiv dacă Kvitova făcea 3-1 era complicat. Dar Simona, ca toţi jucătorii buni, a ieşit din situaţia aia.

Contează şi pentru ea această victorie, pentru că atunci cînd cîştigi pe muchie aşa, capeţi încredere. Mai ales că a bătut-o pe Kvitova, nu e orice jucătoare", a zis Ilie Năstase conform Digi.

...despre atmosferă: "Atmosfera a fost frumoasă, mi-a adus aminte de anii '70, cînd jucam eu cu domnul Ţiriac şi cu domnul Hărădău. Meciurile de Cupa Davis erau atunci extraordinare".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
817570691657743
Oana Miulescu  •  07 Februarie 2016, 18:36

Wow, nici un comentariu! Bravo Simona!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează