SPORTURI  »  TENIS  »  IDILĂ

Între două blonde » Se vorbeşte de o nouă idilă în tenis. E ceva real în ea?

Articol de - Publicat joi, 26 iunie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 25 iunie 2014 22:43

Feliciano López vorbeşte despre o apropiată nuntă cu modelul Alba Carillo, dar bîrfele recente susţin că s-ar fi interesat de Caroline Wozniacki


A trecut abia o lună de cînd daneza s-a trezit cu nunta anulată de cel care i-a fost iubit timp de mai bine de doi ani, golferul irlandez Rory McIllroy. "Problema e la mine. Cînd am văzut invitaţiile, mi-am dat seama că nu sînt pregătit pentru căsătorie. Îi doresc lui Caroline toată fericirea pe care o merită şi îi mulţumesc pentru clipele frumoase petrecute împreună", a declarat el într-un comunicat. Devastată de veste, Wozniacki, fost numărul 1 mondial, încă se recuperează. Iar acum sînt zvonuri care semnalează un anumit interes arătat de Feliciano López pentru blonda în vîrstă de 24 de ani.

Spaniolul a fost observat stînd de vorbă foarte amical, la Eastbourne, săptămîna trecută, cu tatăl jucătoarei, Piotr. Cînd ziariştii britanici au întrebat-o de acest episod, Caroline a răspuns, roşind: "Aţi văzut? Deja încearcă să-şi facă drum pe lîngă tata? L-am zărit în tribună. E un tip grozav, jucător bun. Dar situaţia asta e ciudată. În acest moment, mă simt perfect singură. Ca să intru într-o relaţie ar trebui să fie vorba de cineva cu adevărat special".

López, 32 de ani, numărul 26 ATP, cunoscut pentru numeroasele sale poveşti amoroase cu actriţe şi modele spaniole, are de mai bine de un an o legătură stabilă cu Alba Carrillo. În timpul turneului Masters 1000 de la Madrid, mamele celor doi au stat împreună în lojă, încurajîndu-l pe Feli, iar tatăl acestuia a avut grijă de micul Lucas, fiul Albei din relaţia cu fostul motociclist Fonsi Nieto. "Ea îmi dă stabilitate, ştiu că nu mă va dezamăgi niciodată şi cînd vezi asta la cineva, ştii că ea e persoana cu care îţi vei împărţi viaţa", a spus López în revista Chance în urmă cu mai puţin de o lună. Aşa că poate a fost doar prietenos cu tatăl Carolinei. Rămîne de văzut.


Cină cu Azarenka
Ernests Gulbis, semifinalist la Roland Garros, a pierdut ieri în turul al doilea la Wimbledon. Letonul a fost învins de Serghei Stahovski cu 6-4, 6-3, 7-6 (5). Chiar dacă a pierdut, conferinţa de presă de după nu a fost deloc plicticoasă. Ernie a mărturisit că în seara dinaintea meciului a ieşit la cină cu Victoria Azarenka, pe care a învăţat-o să joace tenis de masă. "I-am arătat cine este campionul", a subliniat el. Gulbis a dezvăluit că au mai discutat şi despre pictură. Vika e pasionată în ultimul timp de această îndeletnicire, în timp ce familia letonului deţine o colecţie impresionantă de tablouri.

Halep şi Begu joacă azi
Simona Halep şi Irina Begu joacă azi în turul al doilea la Wimbledon. Halep, a treia jucătoare a lumii, o va întîlni pe Lesia Ţurenko, 170 WTA. Ţurenko e o jucătoare pe care a întîlnit-o de trei ori pînă acum şi pe care a învins-o de fiecare dată. Dacă va trece de ucraineancă, Halep va ajunge în premieră în turul al treilea. Cealaltă româncă rămasă pe tabloul feminin, Irina Begu, 81 WTA, o va întîlni pe Andrea Petkovic, 20 WTA. Cele două nu s-au mai duelat pînă acum. La Roland Garros, germanca a ajuns pînă în semifinale. Pentru a afla ora şi terenul pe care vor juca româncele intraţi pe www.gsp.ro.

Tecău şi Niculescu merg mai departe
Horia Tecău şi Jean Julien Roger au debutat ieri la Wimbledon. De trei ori finalist la Londra, Horia încearcă să repete performanţa alături de partenerul său din acest an. Ei au trecut în meciul de debut de perechea finlandeză Nieminen/Kontinen 7-6(5), 6-4, 7-6(4) şi vor întîlni mai departe duoul Lopez/Melzer. În schimb, Florin Mergea şi Marin Draganja au fost învinşi în primul tur de perechea spaniolă Granollers/Lopez 6-7(4), 6-1, 6-2, 3-6, 6-1. Pe tabloul feminin, Monica Niculescu a cîştigat duelul românesc: Niculescu/Koukalova au trecut de Olaru/Klemenschits cu 6-1, 6-4.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează