SPORTURI  »  TENIS  »  FRT

Ion Țiriac anunță investiții uriașe în tenis: „Se pot face 4 centre regionale” » Unde va fi cel mai mare: „Vor fi 23 de terenuri”

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 februarie 2020 16:11

Ion Țiriac, președintele Federației Române de Tenis, a vorbit despre planurile sale și a dezvăluit că în România se vor construi mai multe terenuri de tenis. 

Potrivit lui Țiriac, la Iași se va construi un centru regional de tenis, despre care spune că va fi cel mai mare. În plus, și la București și Cristianu Mare și Cluj sunt planuri să se mai construiacă astfel de centre. 

„La Iaşi sunt toate premisele să facă acest centru regional de tenis. Am fost acolo. Dacă se realizează o să fie pe departe cel mai mare din România. Vor fi 23 de terenuri, dintre care 6 acoperite și cămin cu grădiniţă cu tot ce trebuie la un loc

Şi domnul Boc (n.r. Emil Boc, primarul Clujului) ne-a confirmat că-l face la Cluj, imediat. Lângă Braşov, la Cristianul Mare, e tot un primar. Cel puţin cele patru centre regionale se pot face la tenis”, a declarat Ion Țiriac la TV Digi Sport. 

Ion Țiriac: „Hagi e doar unul” 

Ion Țiriac a vorbit și despre Gică Hagi, managerul tehnic de la Viitorul, pe care l-a lăudat pentru munca sa.

„Hagi e unul singur. Dacă ar fi vreo 50 de Hagi mititei în ţara asta, promit eu că ne-am uita la fotbal cu alţi ochi decât ăia cu care ne uităm azi. Gică Hagi a fost unicat şi cel mai bun exemplu din lumea asta. În 10 ani a ajuns de la zero la infinit, a ajuns campion naţional”, a adăugat omul de afaceri.

 Citește și:

Simona Halep, forțată să se retragă de la Indian Wells? Dezvăluiri făcute de Ion Țiriac

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  01 Martie 2020, 10:25
Postat de Gheorghe Encica pe 29 Februarie 2020, 18:42

Si deci ce vrea dl Tiriac ?? Sa dam bani toti romanii ca sa faca el alt Complex sportiv unde sa-si puna el Numele si Sigla asa cum a facut cu Beraria Central din Constantza transformata in Banca Tiriac sau sediul Navlomar din Braila luat cu japca si transformat tot in sediu Tiriac , acest domn ,, imbatrinit in rele ,, care a fost folosit ca ,, sageata ,, de regimul comunist chiar crede ca poate sa-i prosteasca pe totzi romanii privind prin ochelarii lui de Ray Charles ??

***În afară de impozitele pe salariu, pentru sănătate şi pensie (pentru tine), ai dat ceva Statului român, ca să scrii în numele a "toţi românii" ?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10158301941558103
Andrei Curt  •  29 Februarie 2020, 19:29

In realitate asta e marea problema probabil pt Inca o generatie doua de acum incolo. Pesimismul negativismul si ura pt ceva ce habar nu au despre ce vorbesc dar singurul licri e ca de ce sa dea ei bani la viitoarele Halep sau la Tiric! Bai fratilor nu inteleg de ce commentator ceva asa banal atat de negative fara cunostinte de cauza

catalin.palcu
catalin.palcu  •  29 Februarie 2020, 19:09
Postat de maccsero pe 29 Februarie 2020, 17:22

Nu înțeleg de ce eu trebuie să plătesc pentru ca viitoarele Simone Halep să câștige milioane, vile și merțane. (Sau pentru ca viitorii medici să trateze pacienți americani sau canadieni...)

Viitoarele Simone vor plati taxe la buget pt milioanele incasate ! Si vor aduce prestigiu Romaniei, un lucru mai greu cuantificabil e adevarat! Si plus vor avea acces la tenis o multime de copii (care nu vor deveni jucatori profesionisti) si chiar de adulti, care vor fi mai sanatosi si fizic si mental!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close