SPORTURI  »  TENIS  »  AFACERI

Ion Țiriac, sfat de afaceri pentru români: „E o investiție promițătoare încă 20 de ani!”

FOTO: Facebook @TiriacTower
FOTO: Facebook @TiriacTower

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 iunie 2022 20:07 / Actualizat duminica, 26 iunie 2022 20:12

Ion Țiriac (83 de ani) crede că investițiile în imobiliare sunt o variantă sigură în următorii ani.

Ion Țiriac a inaugurat o nouă clădire de birouri în centrul Bucureștiului. În conferința de presă susținută cu această ocazie, omul de afaceri a vorbit și despre posibilitățile pe care piața imobiliară le oferă în viitorul apropiat și mediu.

Simona Halep, reacție la scandalul momentului de la Wimbledon: „Poate voi mai avea o șansă”
Wimbledon
Simona Halep, reacție la scandalul momentului de la Wimbledon: „Poate voi mai avea o șansă”

Ion Țiriac: „Imobiliarele încă sunt o investiție promițătoare”

„Întotdeauna va exista o inflație și un cost al vieții. În ultimii 32 de ani eu nu am văzut nicio stagnare a prețurilor. Dar Europa n-o să aibă niciodată prețuri atât de ieftine cum sunt în România. Prețurile de aici încă sunt mici. Încă. E adevărat, raportat la cum erau acum 3-4 ani este o obscenitate cu cât au crescut.

Cât despre investiții, eu cred că încă 20 de ani imobiliarele din România pot să fie o investiție foarte promițătoare”, a spus Ion Țiriac, potrivit Wall Street

Ion Țiriac, în topul milionarilor României

Averea lui Țiriac a crescut de la 6 miliarde de lei în 2020 la aproximativ 7,2 miliarde de lei la finalul anului 2021. Prin urmare, el a adăugat în acest an încă 1,2 miliarde de lei la capitalul pe care îl deține. Cu această sumă, el se clasează pe locul 3.

De altfel, Țiriac e singurul om de afaceri din lumea sportului aflat în top 10 cei mai bogați români. Pe lângă sport, el mai are afaceri în domeniul imobiliarelor și al automobilelor.

VIDEO Ion Țiriac, despre cel mai recent proiect al său, Țiriac Tower: „Ne lăudam cu o construcție de 5 stele. E doar începutul”

Citește și alte știri din tenis:

Djokovic, taxat pe tema vaccinului anti-COVID: „Ar putea să se alăture celor 5,2 miliarde de persoane care s-au vaccinat”

Emma Răducanu, ambiții mari în afara tenisului » Vrea să se înscrie la Universitatea din Cambridge + Ce specializare își dorește să urmeze

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (14)
Gabriela2
Gabriela2  •  29 Iunie 2022, 21:17

Omul asta nu se mai satura de bani! A facut vreodata vreo donatie pentru vreun orfelinat sau azil de batrani, sau altceva sau pentru altcineva...? Cati ani crezi o sa mai traiesti omule? Ce spui tu la `judecata de apoi`? Ce raspunzi la intrebarea: cate fapte bune ai facut tu , mai Ioane, cat ai trait pe Pamant?

ghitag
ghitag  •  27 Iunie 2022, 10:09

daca Tiriac ar citi ineptia asta despre banii pe care ii are (aprox. 1.7 mil euro),ar muri de ras si nu de batranete.INCULTULE (euro nu lei

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  27 Iunie 2022, 09:32

Adica el are afaceri in domeniul imobiliar si atunci ne da el "sfatul" ca ar fi bine sa cumparam :))) Multumim de sfat dle. Tiriac.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează