SPORTURI  »  TENIS  »  CINCINNATI

Irina Begu a fost eliminată în primul tur la Cincinnati!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 august 2016 23:41

Irina Begu a pierdut în primul tur la Cincinnati, în fața jucătoarei suedeze Johanna Larsson (locul 67 WTA), în trei seturi, 3-6/6-4/3-6.

După ce a pierdut primul set, românca a revenit în cel de-al doilea act și a trimis meciul în decisiv. Deși a început setul al treilea cu un break, românca și-a pierdut serviciul, mai întâi la scorul de 2-1, iar apoi la 4-3 pentru Larsson și i-a dat suedezei ocazia de a servi pentru meci.

Larsson a salvat o minge de break în ultimul game al meciului și s-a impus, în cele din urmă, după o oră și 52 de minute de joc.

Tot în această seară, Simona Halep a eliminat-o pe Annika Beck în turul al doilea al turneului de la Cincinnati, scor 6-3/6-1.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  18 August 2016, 10:59

merace, n-ai inteles nimic.... aceeasi mentalitate de roman umil...

1634390060113315
Nutela Mea  •  18 August 2016, 06:02

de asta o iubesc pe begu--->>>7898080073093 winner *_^

catalynn
catalynn  •  18 August 2016, 05:59

Si daca căstiga trebuia sa joace seara cu Cibulkova. Din cauza ploilor au trebuit sa comprime mult programul. La cum părea de lipsită de vlaga si chef nu stiu daca facea fata la 2 meciuri in aceeasi zi, insa uite ca suedeza a luat primul set la tie-break ... Într-un fel mi-ar plăcea sa căstige pt ca ar fi o noua surpriza, chiar mult mai mare slovaca fiind pe 11 in Clasament plus ca de-a lungul carierei a mai ajuns si in fianala de GS ceea ce amărâta noastra nici nu visează saraca, si ar mai spăla rușinea Irinei, insa Dominika si Genie sunt febletile mele :-) Simonica vad ca joaca iar cu Gavrilova, cea căzută in cazanul *** ... A bătut-o in Canada, sper sa o bata si aici. Greu traseu, in mod normal, daca nu vor fii surprize, va trebui sa joace cu Aga apoi, daca trece, cu Angie si în finala cu Buburuza ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează