SPORTURI  »  TENIS  »  ACCIDENTARE

Jaqueline Cristian a vorbit pentru prima dată după ce a ieșit de pe teren într-un scaun cu rotile » Ce accidentare a suferit și când revine pe teren

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2022 17:13 / Actualizat luni, 28 martie 2022 17:18

Accidentată pe 22 februarie, Jaqueline Cristian (23 de ani, 69 WTA) a oferit primele declarații privind problema avută și a dat detalii despre recuperare.

Jucătoarea din București, care a părăsit meciul din turul II al turneului de la Dubai într-un scaun cu rotile, a postat mai multe informații despre starea ei pe Instagram, după ce a primit întrebări din partea fanilor.

Kyrgios i-a luat apărarea Emmei Răducanu: „Care e treaba cu bătrânii aceștia retrași care critică actualele staruri?”
WTA
Kyrgios i-a luat apărarea Emmei Răducanu: „Care e treaba cu bătrânii aceștia retrași care critică actualele staruri?”

Jaqueline Cristian, prima reacție după accidentarea din Dubai

Operată la genunchi, Cristian le-a transmis fanilor cum se simte și că va reveni la antrenamente peste 5 săptămâni.

„Am avut o ruptură a ligamentului încrucișat, iar meniscul a fost parțial afectat.

Voi începe să mă antrenez peste 5 săptămâni. Până atunci voi face recuperare zilnică și îmi voi pregăti corpul. Este o proces lung, dar piciorul meu e mai puternic pe zi ce trece”, a scris Jaqueline Cristian pe Instagram.

Cristian a urlat de durere pe teren

În turul 2 al turneului de la Dubai, Cristian s-a retras la 6-2, 2-2, din cauza unei accidentări.

În timpul unui schimb din game-ul 5, românca a acuzat probleme la genunchi, după ce a călcat greșit, a urlat de durere și s-a prăbușit pe teren, cerând intervenția fizioterapeutului.

După mai multe momente de pauză, românca a revenit pe teren, cu un bandaj la genunchi. După un punct, aceasta s-a prăbușit pe teren, din cauza durerilor. Cristian a fost nevoită să se retragă, părăsind terenul într-un scaun cu rotile.

+21 FOTO

VIDEO Ion Țiriac nu înțelege deciziile luate de Emma Răducanu: "De ce o fi scăpat ea de antrenorul care a dus-o până acolo...

Citește mai multe știri din tenis:

Elina Svitolina, confesiuni tulburătoare: „Am coșmaruri în fiecare noapte! Cea mai proastă perioadă din viața mea”

Victoria Azarenka oferă primele explicații după „cel mai ciudat abandon din istorie” » Fostul număr 1 mondial renunță la tenis pentru o perioadă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
whiteredarad
whiteredarad  •  31 Martie 2022, 10:18

J Cristian, daca are ruptura de LIA, ( ligament incrucisat anterior), la genunche si a fost ...cum spune, operata ar avea nevoie de vreo 6 luni de repaos si recuperare. Cu meniscul e mai simplu el se mai poate repara,...mai simplu. Daca informatiile date de ea sint corecte, inseamna ca ruptura LIA a fost partiala, nu totala, si ca operatia s-a rezumat la menisc. Doar in cazul asta revenirea este mai rapida. dar e trist ca asa de tanara face o leziune atata de grava, necaracteristica tenismenilor, ci mai mult ...fotbalistilor sau handbalistilor. Pacat, Cristian are mult talent, are si fizic, probabil ca pregatirea fizica , din ultimile luni este neconforma.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează