SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

VIDEO Juan Martin del Potro a făcut un anunț îngrijorător după ce a primit verdictul crunt al medicilor: „Nu știu dacă voi mai putea să revin”

Juan Martin del Potro a fost chinuit de accidentări în ultimii ani // FOTO: Guliver/Getty Images
Juan Martin del Potro a fost chinuit de accidentări în ultimii ani // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 iunie 2019 14:28

Juan Martin del Potro (30 de ani, 12 ATP) s-a accidentat din nou la genunchiul drept și va fi operat. Va absenta cu siguranță de la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Șlem al anului, care începe pe 1 iulie. 

Mai mult decât atât, argentinianul tocmai a declarat că nu știe dacă va mai reveni vreodată în circuitul ATP după acest eveniment nefericit.

„Așa cum vă imaginați, este un moment dificil. Este dezarmant să treci prin toate aceste greutăți încă o dată. Nu pot să spun mai mult decât atât. Nu știu ce se va întâmpla, sper să am parte de o recuperare rapidă”, au fost cuvintele argentinianului.

„Nu ştiu dacă meciul împotriva lui Shapovalov (n.r. câștigat de Del Potro miercuri la Queen's, scor 7-5, 6-4) a fost ultimul din cariera mea de jucător profesionist. Sper să revin, evident, dar nu ştiu dacă voi putea”, a spus Del Potro, pe Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram

Muchas gracias por todos sus mensajes! . . (English caption please visit @teamdelpo )

A post shared by Juan Martin del Potro (@delpotrojuan) on

1 trofeu de Mare Șlema câștigat Juan Martin del Petro, U.S. Open 2009.

de Alexandru Barbu

Vezi și: Isterie după ce Andy Murray a anunțat că își caută parteneră pentru proba de dublu-mixt: „Sunt retrasă, dar revin pentru asta!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează