SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP 2016

Lăudată de toată lumea! Căpitanul nejucător al Cehiei, declarații măgulitoare despre Niculescu: "Are un stil neobișnuit!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2016 21:46

Căpitanul nejucător al Cehiei, Petr Pela, a vobit despre primele două meciuri cu România la Fed Cup. Aceasta a explicat și înfrîngerea Kvitovei cu Monica Niculescu, 6-3, 6-4.

"Monica a jucat excelent astăzi. Petra avea nevoie să joace un pic mai bine în anumite momente sau Monica să joace un pic mai slab.
Dar asta nu s-a întîmplat. Monica a avut toate răspunsurile, a servit bine, a returnat bine, aşa că a făcut un meci bun.

Este o mare luptătoare cu un stil neobişnuit de joc. Şi poate fi dificil pentru cineva care nu agrează acest gen de joc.

Monica s-a bucurat de meci şi de atmosfera din tribune.

Consider că azi au cîştigat cele mai bune două jucătoare. Acum este 1-1, este Fed Cup şi e frumos cînd apar surprize. Mai sînt trei meciuri mîine şi noi trebuie să cîştigăm două", a spus Pala la conferința de presă.

Detalii despre meciurile de azi de la Fed Cup AICI!

PROGRAM 

Duminică, ora 13:00
Simona Halep- Petra Kvitova
Monica Niculescu-Karolina Pliskova
Andreea Mitu, Raluca Olaru-Denisa Allertova, Barbora Strycova

TOATE MECIURILE SÎNT LIVETEXT PE GSP.RO ȘI TELEVIZATE DE DOLCE!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
175003056202335
Jean Valjean  •  07 Februarie 2016, 04:29

Pai cam asa gândim si noi maestre Petr, trebuie sa câstigam doua meciuri. Si le vom câstiga, pentru ca fetele noastre sunt capabile sa etaleze un joc variat care sa la surprinda pe adversare. Hai România, astazi vrem victorie !

144034202646331
Catalin Olaru  •  06 Februarie 2016, 22:23

Vezi toate comentariile (2)
Comentează