TENIS    •   ROLAND GARROS

Leonard Doroftei, comentariu caracteristic după performanța Simonei Halep: "Le stătea tuturor în gât!"

Marti, 12 Iunie

Leonard Doroftei (48 de ani) se bucură că Simona Halep a reușit să le închidă gura contestatarilor odată cu victoria de la Roland Garros.Jurnalistul Gazetei Sporturilor, Dan Udrea, a lansat o dezbatere incitantă (vezi detalii AICI!): este succesul Simonei Halep la Roland Garros cea mai mare performanță sportivă de după 1989?

"Moșul" Doroftei a intrat în joc. Crede că fiecare performanță este diferită și nu poate da un verdict.

"Fiecare cu ce îi place. Dacă îți place tenisul, atunci da, performanța Simonei Halep este cea mai mare. Dacă ești fanul boxului sau al gimnasticii, atunci poți avea alte preferințe. Depinde ce își doresc fanii: vor ca idolii lor să facă bani sau vor să ajungă la cel mai sus nivel. 

Este un rezultat meritoriu. Nu ai cum să nu îi recunoști meritele Simonei. Știm cât a muncit pentru a ajunge aici. Este o eroină a României. Ne-a demonstrat tuturor că se poate, știam că va veni și acest moment. Le stătea tuturor în gât: «N-ai titlu de Mare Șlem, nu ești valoroasă. Ne-a închis gura tuturor»", a declarat Doroftei la TV Telekom Sport.

Vezi și: Cum arată drumul Simonei Halep de la speranță la legendă: 10 ani de voință, dubii și triumf » Cele mai importante momente ale carierei

Un nou contract semnat de Simona Halep » Cu ce brand a semnat liderul WTA

FOTO București, noul New York » Mesaje uriașe de felicitare pentru campioana de la Roland Garros au împânzit Capitala

Comentarii (2 ) Adaugă comentariu

ucv1948  •  13 Iunie 2018, 12:06

Bravo Mosule !!!!!! Ma tineai treaz noptile sa te urmaresc si aveam o bucurie enorma cand te vedeam castigand , chiar daca a doua zi la munca eram mai mult adormit decat treaz :)) Iti multumesc si sa fii sanatos alaturi de familie .

Marcello Kazan  •  13 Iunie 2018, 00:53

***

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase