SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MOSCOVA

Mihaela Buzărnescu, eliminată în turul I la Moscova! A pierdut după ce în setul II a condus cu 4-2

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2018 16:35

Mihaela Buzărnescu, locul 25 WTA, a fost învinsă de bielorusa Aliaksanda Sasnovich, locul 31, în turul I al turneului de la Moscova, scor 3-6, 4-6.

Meciul a fost unul în care Sasnovich a jucat mai sigur și a făcut mai puține greșeli. În setul I, bielorusa a dominat schimburile și a fost mai agresivă, în timp ce Buzărnescu nu a putut ține pasul cu adversara ta.

Românca a început mai bine setul doi. A făcut mai puține greșeli, a fost mai sigură și a condus cu 4-2. Totuși, Sasnovich a revenit incredibil. Bielorusa a câștigat patru game-uri la rând, dintre care două pe serviciul româncei, reușind să își adjudece meciul.

Aliaksandra Sasnovich - Mihaela Buzărnescu 6-3, 4-6

Setul 2

MECI Aliaksandra Sasnovich: Aliaksandra Sasnovich a câștigat meciul și s-a calificat în turul II la Moscova. Bielorusa a mai făcut un break, câștigând patru game-uri la rând și asigurându-și victoria.

Sasnovich - Buzărnescu 4-4: Românca a reușit un break și a condus cu 4-2, dar bielorusa a revenit și a egalat rapid

Sasnovich - Buzărnescu 2-3: Mihaela are un joc mai bun în acest debut de set. Românca este mai sigură pe ea și greșește mai puțin. Cu toate acestea, Buzărnescu încă nu-i pune probleme adversarei pe serviciul acesteia, jocul fiind în continuare echilibrat
Sasnovich - Buzărnescu 1-1:
Setul doi a început echilibrat. Ambele jucătoare au servit bine și au câștigat game-urile pe propriu serviciu 

Setul 1

Set Sasnovich, 6-3: Aliaksandra Sasnovich a câștigat primul set, 6-3, după un joc precis și agresiv, dominând majoritatea schimburilor. Sasnovich a greșit foarte puțin, în timp ce Buzărnescu nu a putut face față loviturilor trimise de bielorusă.

Sasnovich - Buzărnescu 5-2: Bielorusa continuă să fie în avantaj, profitând de greșelile făcute de Buzărnescu. Românca și-a făcut cu greu serviciul, dar Sasnovich va servi pentru a câștiga primul set
Sasnovich - Buzărnescu 4-1:
Românca are tot mai multe dificultăți în startul meciului. Sasnovich a reușit două break-uri și a cedat doar un game, pe prpriul serviciu.

Câștigătoarea meciului va juca în turul următor cu învingătoarea partidei din Daria Gavrilova și o jucătoare venită din calificări. Acesta este al treilea meci direct dintre Sasnovich și Buzărnescu, bielorusa triumfând în precedentele două partide.

Citește și: Simona Halep și-a aflat adversara de la turneul din Moscova » Are 8 victorii în meciurile directe

Citește și:

Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează