SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

O vedetă din naționala Angliei, mesaj pentru Emma Răducanu după abandonul de la Wimbledon: „Toată țara e mândră de tine”

Emma Raducanu a impresionat la Wimbledon // FOTO: Imago +14   FOTO
Emma Raducanu a impresionat la Wimbledon // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iulie 2021 11:00 / Actualizat miercuri, 07 iulie 2021 11:09

Emma Răducanu (18 ani, 338 WTA), jucătoarea cu tată român și mamă chinezoaică, a impresionat la Wimbledon, însă a fost nevoită să abandoneze în meciul cu Ajla Tomljanovic, din optimile de finală, la scorul de 6-4, 3-0 în favoarea australiencei. 

La finalul partidei, John McEnroe (62 de ani), de trei ori campion la Wimbledon, a comentat decizia Emmei și a fost de părere că ea s-a retras pentru că era în dezavantaj, iar Piers Morgan a acuzat-o direct, spunând că aceasta a abandonat din cauza rezultatului.

Marcus Rashford o apară pe Emma Răducanu

Marcus Rashford, extrema de 23 de ani a lui Manchester United și a naționalei Angliei, a apărat-o pe Emma Răducanu după criticile primite.

Înainte de semifinala EURO 2020, contra Danemarcei, Rashford a postat un mesaj pe Twitter pentru Emma în care o încuraja.

„Mi s-a întâmplat și mine, când jucam pentru naționala sub 16 ani, contra Țării Galilor. Îmi aduc aminte și acum. Nu am nicio explicație și nu mi s-a mai întâmplat de atunci. Ar trebuie să fii foarte mândră de tine. Țara e mândră de tine. Mă bucur că te simți mai bine”, a scris Marcus Rashford.

+10 FOTO

Emma Răducanu, explicații după retragerea de la Wimbledon

Voiam să vă anunț că mă simt mult mai bine. În primul rând, aș dori să o felicit pe Ajla pentru o evoluție incredibilă. Îmi pare rău că meciul s-a încheiat așa cum s-a întâmplat. Jucam cel mai bun tenis din viața mea în fața unui public uimitor și cred că întreaga experiență m-a ajuns din urmă. 

La finalul primului set, după câteva raliuri foarte intense, am început să respir cu dificultate și să mă simt amețită. Echipa medicală m-a sfătuit să nu continui și deși am simțit că este cel mai dificil lucru de făcut, nu am fost suficient de bine pentru a continua. 

Vreau să le mulțumesc oamenilor care m-au susținut la fiecare meci, am vrut atât de mult să câștig pentru voi! Vreau să le mulțumesc și celor de la All England Club, echipei mele, părinților mei și prietenilor. 

Noaptea trecută mă va ajuta foarte mult să învăț de ce ai nevoie să evoluezi în top. Mă voi bucura de tot ce am reușit împreună în această săptămână și voi reveni mai puternică! Abia aștept să văd ce urmează pentru mine
- Emma  Răducanu pe Twitter. 

„Emma va fi bine”

„Va fi bine. Am văzut-o părăsind clubul, sigur, o situație dificilă pentru ea și pentru toți cei care au fost de față", a explicat la BBC Breakfast Anne Keothavong, căpitanul echipei de Bilie Jean King Cup a Marii Britanii. 

„Va învăța din această experiență. A avut un debut fantastic la Wimbledon, la anul va fi mai puternică și mai bine pregătită. Am stat în tribună aproape de părinții ei, mama a vrut să o vadă imediat. Nu e ușor să-ți vezi copilul suferind, în fața atâtor oameni. Sunt o familie unită, oameni grozavi, care vor ce e mai bun pentru ea", a adăugat Keothavong. 

+10 FOTO

Citește mai multe știri din tenis:

Imagini tari! Garbine Muguruza, vacanță în România: „Is this, is this the life”

Semifinalele de la Wimbledon au fost stabilite » Dueluri tari în penultimul act

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
hgd61
hgd61  •  07 Iulie 2021, 18:57

Nu cred ca Emma va citi aceste randuri dar ROMANIA este mandra de tine...asa cun este mandra de Halep, Cristea, Ruse, Tig Buzarnescu, Niculescu, etc...toate sunteti fetele noastre...romanece....

traian_v
traian_v  •  07 Iulie 2021, 12:49

Si noi suntem mandri. Mult mai mandri de Emma Radicanu decat de adunatura de jucatoare plafonate care nu au atata chemare sa isi reprezinte tara la JO. Sunt convins ca daca ar fi eligibila Emma ar reprezenta tara tatalui ei cu cinste. Din pacate nu e.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează