SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

WIMBLEDON 2019 // VIDEO + FOTO Momente dramatice! Margarita Gasparyan a terminat meciul cu Elina Svitolina plângând în hohote: „Am fost șocată!”

Margarita Gasparyan - Elina Svitolina // FOTO: Guliver/Getty Images +5   FOTO
Margarita Gasparyan - Elina Svitolina // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iulie 2019 19:11

WIMBLEDON 2019 // Elina Svitolina (24 de ani, 8 WTA) s-a calificat în turul III de la Wimbledon după ce a beneficiat de abandonul rusoaicei Margarita Gasparyan (24 de ani, 62 WTA). Gasparyan a luat primul set cu 7-5, dar s-a retras la scorul de 5-6 în manșa secundă din cauza crampelor.

În cel de-al doilea set, la scorul de 5-5, Margarita Gasparyan s-a prăbușit pe teren, chinuită de crampe îngrozitoare. După doar un game, rusoaica nu a mai putut continua partida, fiind nevoită să abandoneze.

Gasparyan a părăsit terenul în lacrimi, fiind consolată de Elina Svitolina, cea care s-a oferit s-o ajute și în momentele în care rusoaica căzuse la pământ.

margarita gasparyan elina svitolina 3 +6 FOTO

„Am fost şocată. Nu e niciodată o bucurie să mergi mai departe când cineva se accidentează astfel. Vă spun sincer că mă aşteptam să continue. Îmi pare atât de rău pentru ea, a fost foarte ghinionistă, a declarat Elina Svitolina la finalul partidei”.

În turul III, Svitolina se va duela cu grecoaia Maria Sakkari (23 de ani, 32 WTA). 

Vezi și: SIMONA HALEP - MIHAELA BUZĂRNESCU // Miki a cucerit întreaga lume a tenisului! A sărit în ajutorul unui fan din tribunele arenei de la Wimbledon

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează