SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DIN TAIWAN

Marius Copil s-a calificat în semifinalele turneului challenger din Taiwan

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat vineri, 06 octombrie 2017 16:28

Jucătorul român Marius Copil (nr. 77 ATP) a câștigat cu 7-6, 6-4 meciul din sferturile de finală ale turneului de la Kaohsiung împotriva lui Lukas Rosol (nr. 198 ATP) și a acces în careul de ași al competiției din Taiwan.

Tenismenul originar din Arad s-a impus în primul set la tie-break cu 8-6, după ce fiecare dintre cei doi sportivi și-a realizat serviciul. În runda secundă, Copil a reușit break-ul la scorul de 1-1, pentru ca în final el să învingă cu 6-4.

Românul, favorit 3 al turneului din Taiwan, a trecut pe rând de Nagal (India) cu 6-4, 6-2 și de Bachinger (Germania) cu 6-4, 3-6, 6-3. În semifinalele competiției dotate cu premii în valoare de 125.000 de dolari, el îl va întâlni pe Marinko Matosevic din Australia, clasat pe locul 653 în clasamentul ATP.

Prin calificarea în semifinale, Copil și-a asigurat 40 de puncte ATP și un cec în valoare de 6.275 de dolari. El își continuă forma sa bună din acest an, în care a ajuns până în semifinalele turneelor de la Surbiton și Nottingham.

În celălalt meci din penultimul act al competiției de la Kaohsiung, se vor întâlni Evgeny Donskoy (Rusia), nr. 89 ATP și Lyoyd Harris (Republica Sud-Africană), nr. 218 ATP.

surse: agerpres.rom, atpworldtour.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează