SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2020

Mats Wilander spune că Serena Williams se va opri la 23 de titluri de Grand Slam: „Poate să o bată pe Iga Swiatek? Nu prea cred!”

Mats Wilander (56 de ani) nu crede că Serena Williams (39 de ani, 9 WTA) va mai cuceri încă un turneu de Grand Slam. +7   FOTO
Mats Wilander (56 de ani) nu crede că Serena Williams (39 de ani, 9 WTA) va mai cuceri încă un turneu de Grand Slam.

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2020 18:27 / Actualizat sambata, 10 octombrie 2020 19:21

Mats Wilander (56 de ani) nu crede că Serena Williams (39 de ani, 9 WTA) va mai cuceri încă un turneu de Grand Slam.

Iga Swiatek (19 ani, 54 WTA) a cucerit titlul la Roland Garros 2020, după o finală cu Sofia Kenin (21 de ani, 6 WTA), scor 6-4, 6-1. E încă o dovadă că noua generație a pus stăpânire pe tenisul feminin. Serena Williams sper în continuare la încă un trofeu de Grand Slam, cu care ar egala recordul deținut de Margaret Court. Mats Wilander spune că șansele sunt extrem de mici. 

Mats Wilander, concluzie dezarmantă pentru Serena Williams

„Cred că nivelul tenisului avansează. Le avem pe Iga Swiatek, pe Bianca Andreescu. E foarte greu pentru Serena Williams. Poate Serena să o bată pe Swiatek, când poloneza e la cel mai bun nivel? Nu prea cred. Noua generație nu e intimidată de Serena, nu e intimidată de nimeni. Sigur, Serena are șanse oricând la Wimbledon. Acolo se poate întâmpla orice, dar e foarte greu”, a spus Mats Wilander la Eurosport. 

Cine a câștigat ultimele 8 turnee de Grand Slam: 

TurneuCâștigătoare
US Open 2018Naomi Osaka
Australian Open 2019Naomi Osaka
Roland Garros 2019Ashleigh Barty
Wimbledon 2019Simona Halep
US Open 2019Bianca Andreescu
Australian Open 2020Sofia Kenin
US Open 2020Naomi Osaka
Roland Garros 2020Iga Swiatek

FOTO. Cele mai tari imagini din finala feminină de la Roland Garros 2020

+3 FOTO

Citește și alte știri de la Roland Garros: 

ROLAND GARROS 2020. VIDEO+FOTO Iga Swiatek e campioana de toamnă la Paris! A fost colosală și în finala cu Sofia Kenin

EXCLUSIV Ion Țiriac și-a ales favoritul dintre Rafael Nadal și Novak Djokovic: „Doar pe el îl respect cu căciula în jos”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
viorelpreda
viorelpreda  •  11 Octombrie 2020, 18:49

Abia acum incepe Serena sa spere.

10154976492293690
Szasz Andrei  •  11 Octombrie 2020, 18:31

Serena n-are probleme doar cu Halep sau Swiatek, ci cu toate jucatoarele din top 50 in momentul de fata, dar intr-o viata viitoare poate ca Serena va castiga al 24 lea G.S. Ar fi trebuit totusi sa mai incerce la dublu, ca Martina Hingis, ar mai fi tras cativa ani poate si un G.S. la dublu. Putea sa faca pereche cu Venus, doar au castigat atatea trofee impreuna !

ge0x
ge0x  •  10 Octombrie 2020, 20:25
Postat de joze_maurinio pe 10 Octombrie 2020, 20:03

Ba, dupa ca a facut-o muci pe Halep, e clar ca asta o sa ramana mult acolo sus, ca tenisul feminin a fost la pamant de peste 10 ani. Tocmai de aia a ajuns Halep numar 1, nu era nimeni acolo. Daca tenisul feminin avea ceva valoare, Halep, pe merit si cu munca, era jucatoare de locul 88 spre 92, un fel de Victor Hanescu la feminin pentru romani. Realist vorbind. Ca asa si la fotbal suntem in primele 5 in lume(citat din Mitica Brutarie), dar nu batem Malta, Andorra, Vatican sau alte forte majore in fotbalul mondial. Si nu, nu am pus Luxemburg, aia ne macelaresc daca ne prind.

Daca taceai filozof rămâneai, așa vorbești dar esti habarnist. In primul rand a fost un turneu foarte slab, pe partea feminină. In al doilea rand Iga asta abia a apărut, cu o floare nu se face primăvara. Ca ea au fost si or sa mai fie cu sutele. Halep e in top de peste 8 ani. Sa o mai bata pe Halep de 7 ori si apoi discutam. Apoi ce zice asta ca Serena nu mai are nici o sansa. Asta e habarnist ca tine. Serena in zi buna pe langa jucatoarele astea e ca un tigru pe langa un câine. Si ca sa nu uit, fetele ar trebuii sa lase pretențiile. Pe langa ce joaca băieții, jocul fetelor pare amatorism. Nici una nu se poate prin comparație apropia de un Tsitsipas, un Thiem, un Schwarzman, un Rublev.. Ii excludem pe Nadal, Federer si Djokovici. Astia sunt legende.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează