SPORTURI  »  TENIS  »  MESAJ

Mesajul lui Novak Djokovici pentru Simona Halep după ultimul anunț facut! Sportiva noastră a răspuns rapid

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 decembrie 2018 17:35

Simona Halep (27 de ani) a avut parte de un sezon fantastic, chiar dacă l-a terminat accidentată. Românca a câștigat la Roland Garros primul ei Grand Slam și a terminat din nou anul pe primul loc.

Sportiva noastră a fost desemnată de ITF campioana anului, iar la o postare de pe Twitter a fost felicitată de Novak Djokovici.

"Felicitări, Simona!" i-a scris acesta pe Twitter, iar Simona imediat i-a răspuns: "Mulțumesc, Nole! Și ție".

Cei doi au un lucru în comun. Ambii au terminat anul pe primul loc. Pe lângă acest premiu Halep a primit și trofeul rezervat pentru "Lovitura anului". Lovitura Simonei a primit 40% dintre voturile fanilor de pe site-ul WTA.

novak 1

Citește și:

VIDEO Execuția Simonei Halep a fost votată cea mai frumoasă lovitură a anului!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează