SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Unde și-a expus Nadal trofeul câștigat la Australian Open: „Nu știți cât sunt de încântat!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 februarie 2022 19:13 / Actualizat vineri, 04 februarie 2022 23:19

Rafael Nadal (35 ani, locul 5 ATP) a câștigat duminica trecută turneul de la Australian Open, și totodată, cel de-al 21-lea trofeu de Grand Slam din carieră, devenind recordmen absolut la acest capitol

După triumful de la Melbourne, acolo unde l-a învins în finală pe Daniil Medvedev (25 ani, locul 2 ATP), scor 2-6, 6-7 (5), 6-4, 6-4, 7-5, Nadal a decis să-și ia o vacanţă scurtă în Manacor, orașul său natal.

Rafael Nadal a dus trofeul câștigat la Australian Open la muzeul din Manacor

Pe cât de specială a fost victoria obținută la ediția din acest de la Australian Open, pe atât de special este locul unde a decis Rafa să-și aducă trofeul proaspăt câștigat. Este vorba despre propriul său muzeu din Manacor, oraș situat în insula Mallorca. Astfel, toți fanii tenisului pot admira trofeul „Norman Brookes”.

„Salutare tuturor. Sunt deja aici, la academie şi la muzeu. Nu ştiţi cât sunt de încântat să pun acest trofeu în vitrină, într-un loc atât de special pentru mine. Aici va rămâne pentru oricine doreşte să-l vadă. Vă îmbrățișez pe toți şi mii de mulţumiri pentru tot sprijinul acordat”, a declarat Rafael Nadal, de 21 ori câștigător de Grand Slam.

Inaugurat în 2016, muzeul cu trofeele lui Nadal reprezintă un punct major de interes pentru toți cei care vizitează orașul Manacor.

21 de titluri de Grand Slamare în palmares Rafael Nadal, dintre care 13 la Roland Garros

Citește și alte știri din tenis:

Rivalul lui Ilie Năstase contestă victoria lui Nadal: „Mai câștiga dacă era Nole acolo? Occidentalii nu pot accepta că unul din Balcani e cel mai bun din istorie!”

Rafael Nadal și Roger Federer, din nou coechipieri în circuit: „Va fi ceva fantastic”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează