SPORTURI  »  TENIS  »  MIAMI OPEN

Naomi Osaka, la primul meci după scandalul de la Indian Wells » Cum s-a descurcat la Miami Open

Naomi Osaka
Foto: Imago
Naomi Osaka Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2022 21:44 / Actualizat miercuri, 23 martie 2022 22:03

Naomi Osaka (24 de ani, 77 WTA) s-a calificat în turul 2 al turneului de la Miami după ce a câștigat cu Astra Sharma (26 de ani, 96 WTA) din Australia, scor 6-3, 6-4. 

Pentru jucătoarea japoneză a fost primul meci după scandalul de la Indian Wells, când a izbucnit în lacrimi la meciul cu Veronika Kudermetova după ce a fost jignită de o persoană din tribune.

Virginia Ruzici, reacție pentru Gazeta după retragerea lui Ashleigh Barty: „Anunțul e stupefiant. Va lipsi enorm tenisului”
RETRAGERE
Virginia Ruzici, reacție pentru Gazeta după retragerea lui Ashleigh Barty: „Anunțul e stupefiant. Va lipsi enorm tenisului”

La meciul inaugural de la Miami, Osaka a părut că a trecut repede peste problemele de la Indian Wells. A dominat de la un cap la altul partida cu australianca. S-a impus lejer, cu 6-3, 6-4 și a trecut mai departe în turul 2, acolo unde o va întâlni pe Angelique Kerber. 

„Mă simt ca acasă aici, e turneul la care îmi place să vin în fiecare an”, a declarat Naomi Osaka la finalul partidei.

Naomi Osaka, jignită din tribune la Indian Wells: „Dați-mi microfonul!”

Naomi Osaka (24 de ani, 78 WTA) a izbucnit în lacrimi în meciul cu Veronika Kudermetova (24 de ani, 24 WTA), 0-6, 4-6 în turul 2 la Indian Wells.

Fostul număr unu mondial a fost jignită în primul set, la 0-1, de o persoană din tribune: „Naomi, esti praf!”.

Ceilalți spectatori din jurul femeii care ar fi insultat-o pe Naomi au cerut ca aceasta să fie îndepărtată, susțin comentatorii Tennis Channel, însă arbitrul de scaun a precizat că femeia nu a putut fi identificată, astfel că meciul a fost reluat.

Înainte ca Osaka să servească la 0-2, ea a început să plângă și a avut o cerere specială. A vrut să vorbească la microfon, dorința ei fiind însă respinsă de arbitru și supervizor.

  • Naomi Osaka: „Pot să-ți împrumut microfonul?”
  • Arbitru: „Ce vrei să spui?”
  • Naomi Osaka: „Vreau doar să spun ceva. Nu am de gând să înjur, doar că sunt supărată, mă apasă”
  • Arbitru: „Nu s-a mai întâmplat chestia asta, am vorbit cu supervizorul și n-a fost de acord. Dacă se repetă incidentul, vom găsi persoana din tribune”

Citește alte știri din tenis:

Virginia Ruzici, reacție pentru Gazeta după retragerea lui Ashleigh Barty: „Anunțul e stupefiant. Va lipsi enorm tenisului”

Moment istoric! Cine devine lider mondial în WTA, după retragerea lui Ashleigh Barty

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează