SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Naomi Osaka, de nerecunoscut! Schimbare incredibilă de look pentru japoneza învingătoare la Australian Open

Naomi Osaka după Australian Open, foto: Imago +21   FOTO
Naomi Osaka după Australian Open, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2021 11:07 / Actualizat vineri, 26 februarie 2021 11:37

La nici o săptămână după câștigarea Australian Open, japoneza Naomi Osaka (nr 2 WTA, 23 de ani) a ales să își schimbe radical lookul. 

  • Naomi Osaka, văzută drept noul superstar al tenisului feminin, a ales să își îndrepte șuvițele crețe și să își vopsească părul în roz aprins;
  • Imaginea a fost însoțită de mesajul: „Sakura could never lol”. Sakura este florea cireșului japonez, de culoare roz, celebră în toată lumea.
+17 FOTO

„Taifunul” Naomi Osaka a pus ochii pe teritoriul Simonei Halep

Naomi Osaka, învingătoarea de la Australian Open, și-a anunțat noile obiecte în 2021, după câștigarea primului Grand Slam al anului. 

„Îmi doresc și unul pe zgură pentru că e turneul de Grand Slam care urmează. Trebuie să încep să mă simt confortabil și pe alte suprafețe. Aceasta cred că este cheia pentru că nu am jucat la junioare deloc și nici nu am crescut pe iarbă”, a spus Osaka.

Are pe lista de obiective și revenirea pe prima poziție în ierarhia mondială? „Nu mă gândesc la asta, mai ales că nu joc la toate turneele. Obiectivul în acest an este să fiu constantă, să nu mai am vreo cădere, așa cum mi se întâmplă prin iunie sau iulie. Dacă joc bine, o să ajung și pe primul loc”.

Totuși, care e cea mai mare țintă a carierei? „În materie de ce-mi doresc să realizez este să joc atât de mult încât la un moment dat să întâlnesc pe cineva într-un meci care să spună că am fost jucătoarea ei favorită. Cred că ar fi cel mai tare lucru care mi s-ar putea întâmpla. Eu am avut aceste sentimente, din păcate nu am apucat să evoluez contra lui Na Li”.

Citește și alte știri din tenis: 

Victor Hănescu îi atrage atenția Simonei Halep: „Ar putea să muncească mai mult!”

FOTO Unde au petrecut Ana Bogdan și Simone Tempestini de Dragobete: „Mi-ar plăcea să facem asta în fiecare zi”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  28 Februarie 2021, 07:59
Postat de radumatei pe 26 Februarie 2021, 15:41

Totuși cred că aluzia la Sakura se referea la un personaj de benzi de desenate nu la cireșul japonez. Și de cînd e zgura „teritoriul” lui Halep? Doar pentru că pierde mai rar pe zgură decît pe alte suprafețe nu înseamnă că ar fi vreun Nadal feminin. Hai să păstrăm proporțiile, Osaka o bate oricînd pe Halep, inclusiv pe zgură.

Esti sigur? Pana una alta Simona are 3 finale la Roland Garros, a castigat Roma, Madrid x2, plus alte turnee mai mici pe zgura, in timp ce Osaka e pamant cu flori una alta pe zgura. Si pe iarba deloc. Performanta ei maxima e turul 3 la RG. Asa ca mai mult respect pt Simona totusi.

ray51
ray51  •  26 Februarie 2021, 20:44

Ha, ha, ha! Ca sa comentez totusi: arata-i muuult (vorba lui Becali) mai bine inainte!

347655969058390
Ion Popescu  •  26 Februarie 2021, 19:09

Extraordinara stire ! Articol profund sportiv, tipic GSP !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează