SPORTURI  »  TENIS  »  CLASAMENT WTA

Naomi Osaka nu poate fi acuzată de ipocrizie! Declarație entuziasmantă după ce Simona Halep a ratat șansa de a o depăși: „Nu știu dacă înțelegeți”

Naomi Osaka și Simona Halep
Naomi Osaka și Simona Halep

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2019 18:45

Nipona Naomi Osaka (21 de ani, 1 WTA) exultă după eșecul suferit de Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) în finala de la Madrid. Dacă ar fi câștigat, românca ar fi depășit-o în fruntea clasamentului mondial. 

Osaka a vorbit deschis despre poziția de lider WTA într-o conferință de presă susținută la Roma. Nipona a afirmat că statutul de favorită principală la Roland Garros e unul dintre obiectivele sale. 

Chiar vreau să fiu favorita numărul unu la Roland Garros! Acesta este unul dintre marile mele obiective. În același timp, știu că mai sunt pași de făcut până să-mi îndeplinesc obiectivul. E o bucurie că am ramas pe primul loc. Acum trebuie să joc bine, să îmi văd de meciurile mele. Evident că mă gândesc și pe termen scurt. Îmi place să fiu lider. 

Este o mare diferență mare între a fi pe locul unu si a fi pe locul doi. Nu știu dacă înțelegeți. E vorba despre cum te percep cei din jurul tău, poate chiar și cei din afara tenisului”, a declarat Osaka într-o conferință de presă”, a declarat Osaka, într-o conferință de presă.

239 de puncteeste diferența dintre Naomi Osaka și Simona Halep în acest moment

Simona o poate depăși la Roma

Simona Halep poate începe turneul de la Roland Garros din postura de lider mondial. Pentru asta e obligată să câștige turneul de la Roma, iar Naomi Osaka să piardă în turul secund cu slovaca Dominika Cibulkova (33 WTA) sau să nu depășească turul III.

Halep va intra direct în turul secund și va juca împotriva unei cehoaice, învingătoarea dintre Marketa Vondrousova (19 ani, 42 WTA) și Barbora Strycova (33 de ani, 40 WTA). 

Citește și: 

Jucătoarea bătută 6-0, 6-0 de Halep s-a răzbunat pe o vedetă WTA » A cedat un singur game în primul tur de la Roma

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (12)
magura
magura  •  14 Mai 2019, 14:26

Osaka o priveste de sus pe Simona si asta o va costa!!1 Simona nu sufera ca este cand pe 2, cand pe 3. Pe Simona o intereseaza locul LA SFARSITUL ANULUI, iar pe Osaka, o intereseaza sa fie nr 1, indiferent cand!!! Cam asta e diferenta de mentalitate intre Simona si Osaka!... DACA INTELEGETI... :))))))))))

supereduardo10
supereduardo10  •  14 Mai 2019, 10:04

Lasa ca nu o sa mai ramai mult nr.1 nici nu meriti joci doar in forta, si asta tine putin. Cel mai probail dupa Winbledon esti pa la revedere!

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  14 Mai 2019, 08:36

nu stiti decat sa incitati, niste nem()rnici pusi pe glume proaste!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează